Merhaba bende bir melek annesiyim benim gibi sıkıntı yaşayıp daha sonra sağlıklı bebeği olan anneleri arıyorum. Benim ilk gebeliğimdi herşey normal gidiyordu 16.haftaya kadar.cinsiyetini oğrendiğim gun bebeğimin bobrek hastası olduğunu oğrendim.Medical park dr merve bicer onceleri bobreklerinde buyume var dedi ve amniyon sıvısı azaldığını bi prof dr gorunmemizi soyledi. tabi insan bebeğine yakıştıramıyor hastalığı yok olamaz dedik bussuru doktora gittik. girdiğim detaylı ultrosyonların hepsinde aynı tanı konuldu. amniyo sentez yapılması onerildi. fakat uygun koşullarda saklanamadığı icin sonuc başarısızdı. 3hafta cektiğim sitres boşuna oldu. 21. haftada tekrardan doktora gittiğimizde bebeğin bobreklerinde kist olduğunu hic calışmadığını mesaneside bu yuzden oluşamamış. haliylede sıvısı bitmiş. o gun dunyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim.ege doğum evinde heyete cıkmam soylendi heyet sonlandırılma kararı aldı. bebeğime kıyamadım inanmak istemiyordum soylenenlere. ordan cıkıp prof dr fuat akercana gittik oda drek multikistik displastik bobrek tanısı koydu haliyle sıvısı bittiği icin gelişimide durmuş. bu bebek anne karnında 7.aydan sonra olur dedi. daha fazla kendinizi uzmeyip aldırın dendi. genetik bi problem olup olmadığını araştırmak icinde kordonsentez yapıldı. Sonuclarım temiz cıktı kromozonların hepsi sağlamdı. tesaduf eseri bebekte bobrekler oluşma esnasında oluşmamış dendi. kasımın 8inde ege universitesinde heyet sonucunda bebeğin sonlandırılma kararını verip hastaneye yattım. o gunlerimi cektiğim acıları hic unutmuyorum. hap verildi sunu sancı ile normal doğum yaptım. kızım o an ellerini hissettim halen unutamıyorum tutanmak istiyordu. doğum esnasında ağlamaktan uzuntumden cektiğim sancılar umrumda bile değildi. gormedim bebeğimi gorsem dayanamazdım. Rabbim kimseyi evladınla sınamasın.yapılan patoloji sonucundada sadece multi kistik displastik bobrek yazıordu. bir iki gun icinde genetiktek,i prof hocalarla goruşturulcez. aklımızda yuzde birlik bile soru işareti kalmaması icin elimizden geleni yapıyoruz. halen unutamıyorum. inş sağlıklı sıhatli bi evladım olur. doktorum altı ay sonra hamile kalabilirsin dedi. benim gibi bebişini kaybedip tekrardan bebeği olan anneler lutfen yazsın.