Ne diyecegimi bilmiyorum ağlamaktan helak olmuş bi haldeyim tabiki

İlk duşuğum gecen sene şubat 1 damla kan gelmesiyle doktora gittim kalbi atıyor ama duşecek hic bişey yapmayalım herkesin ilk duşuğu oluyor dedi ve kurtajla alındı 6 haftalık

İkincisinde psikolojimi cok zorla toparladım 2 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım bu sefer hic bişey yok herşey yolunda gidiyo dedi doktor 5. Haftada acaba coraspin versek mi sonra yok yok herşey iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tabi stresliyim habire tuvalete gidiyorum kan varmı acaba diye peceteyle zorluyorum bile. Şukur kanamam yok diyip 7. Hafta gittik bu seferde kalp atışı durmuş. Eşimle ben nasıl ağlıyoruz atlatamadık diğer gunde yine kurtaj oldum. Genetik sonucta hic bişey yok.

Ucuncusunu denemeden doktor bizi genetik testlere gonderdi 5 ay o kan senin bu kan benim hep bi aksilikle sonuc verdi herşey normal kan pıhtılaşmamın olduğunu oğrendik. Tamam doktor secimi yaptık bu sefer smear testi sonucu ascus sonrasında hpv 31-35 yuksek riskler cıktı.

Yine ağladım sabahlara kadar bu seferde kansermiyim vs diye. Yine anestezi biyopsiler oldum sonucunu 1 ay bekledim şukurler olsun kronik servisit cıktı. Doktor gebelik bekleyecegiz dedi bu sefer.

Ucuncusunde cok mutlu oldum Allahım bu sefer tedavi olucam diye hergun nasıl dualar ediyorum.

Gittik 5. Hafta keseyi gordu sabah akşam progestan fitil kan sulandırıcı iğne akşam coraspin basladı 2 hafta sonra gel dedi

İğneleri vuruluyorum ama karnım mosmor her sabah ağlıyorum ama diyorumki evladımı alayım kucagıma herşey gecicek inşallah. Doktora gidecegim gun kalp carpıntım basladı ya yine bişey olursa nasıl toparlarım diye.

Korktugum başıma geldi. Kese var bebek yok yarın yine kurtaja alınıcam

Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum artık