Kendi Halinde işten Eve Evden işe Gidene Bir Hayatım Vardı..Hayatıma Aldığım yeni Bir ilişkim olmuştu..
Cok Guzel Gunler Yaşadık ilişkimizin 2.ci ayı bitti..Bu durum da cinselikte ikimiz icin istemesekte bedenlerimize engel olamıyorduk..
Adet olduğum icinde ustune hap aldığım icin pek kaile almadım..Kusmalarım oldu sigaradan yada alkolden diyordum..
İlişkimizin 3.5 ayın sonunda tamamen bitti..
Vejetaryandım asla et olan Sofraya Asla oturmazdım..Surekli Et kokusu yemedigim meyveler cekiyordu..Kilo Almaya başladım Goğuslerim Buyuyordu Ben yine Tahmin edemiyordum..
Arkadaşım Durumun Farkına Varınca Test Yaptık..Hamile Olduğumu Oğrendim..inanmadık Hic bir Şekilde nasıl olurdu..Hem Bekarım Kime ne derim..Babam Kurban Olduğum Duşunmedim onu Aldırmam LÂzımdı..
Hastaneye Gittim ve 3.5 aylık Hamile olduğumu Gec Oldugunu Diyince Orda Yıkıldım...Gozlerimi actığımda Ruya Olduğuna inanmak istiyordum..Zaman Gittikce onu hissetmek Okadar Heycan Vericiydiki..Anne ozlemi Ceken Ben..Anne Oluyordum...Ne Bekarlığım ne Ailem nede Bir insan Oğlu Umrumda Değildi Artık..Onu Dunyaya Getirmeye..Kızımı Herkezden Korumaya..Onun icin Herşeyi Goze Almaya Karar Vermiştim...
Arkadaşımdan Başka Hic kimseye Diyemedim..Zaman Daralıyor Acil Gitmem LÂzımdı..Yeni bir Hayat ama nasıl yapamadım...Başkasıyla evlenmeyi Bile duşundum Lakin bebeğim kız..ya ona zarar gelseydi..
Arkadaşımla Bir.olup Abime Soyledim Hic beklemezken en buyuk Destekcim abim oldu..5 aylık daha ablamla abime Diyemedim..
Kızımın Babasına Soyledim..O bebeği Aldır..Aldırmazsan ikinizde olursunuz..tehditleri..Korktum Bebeğime Birşey olcak diye cok korktum..
Hemen Babamı ikna edip evi taşıdım..Ablama soyledim ve Cok Tehlikeli adamları sokup Kızımın babasını Ailesinide Kabul ettirdi..
6 aylık Daha Babam Bilmiyor Okanla Kontrola Gidip Spina bifida tehşisi Konuldu..ve Bir Kac tane daha Rahatsızlık..5 Gun Boyunca Gitmediğim Hastene Kalmadı..aynı Sonuclar..Yeşil Yurt D.H. doktorlar Alınması Karari Verirdi..ve onu Kaybettim..
Onu Kaybettim !..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Onu Kaybettim !..