--...sonra uvey babam tecavuz etti bana...ya, hayatımı yazsam roman olur!!!
--ya kadın bırak romanı hikayeyi!!vizite kac lira onu soyle.kompile!muamele varmı??

--Hojam walla benim hayatımın yanında Tevfik Fikret in hayatının lafımı olur?Yedi yaşında boyacılık yapmaya başladım ben..hayatımı yazsam roman olur!!!
--Otur sıfır!!!

--Walla suclu olan ben değilim, bu sistem komser bey.sistem insanları birer suc makinasına donuşturuyo.hayatımı yazsam roman olur!!!
--hayatını s..erim lan senin!anlat şu soygunu,copu sokacam yoksa g.t.ne

--Şimdi sayın milletvekilleri kırk yıllık siyasi yaşamımda neler gordum,neler yaşadım bi bilseniz!hayatımı yazsam roman olur...
--Ulan muhalefet yapmaktan anlıyosa bu Baykal ben ne olayım ya!!!

-- Şimdi ben bi şiir okudum attılar beni iceri.belediye başkanıyım o zamanlar..derken hırs yaptım ...dedim başbakan olacam ben bu ulkeye...allah sizi inandırsın cok cektim..hayatımı yazsam roman olur
--sayın başbakan,anlaşılan gene AB uyum yasalarında bi takım eksiklikler var,hikaye anlatıp katakulliye getirmeye calışmayın!!!

--babamdan hergun paso dayak yedim top oynuyorum diye.ayakkabılarım eskiyo,durumumuz yok,yenisini nasıl alacaz diye..dayak manyağı olmuştum.hayatımı yazsam roman olur !!
--demogoji yapmayı kes lavuk..adamın suratına goz gore gore dirseği gecirdin!!kırmızı kart ...cık dışarı,cık dışarııı!!!