Ben Play Store'den indirdiğim bir uygulamada yanlışlıkla satın alım yapmaya calıştım uygulama icinden ve bu ekran geldi, daha sonra sağ altta bulunan geri tuşuna bastım ve bir ekran daha geldi orada da şoyle yazıyordu: Daha kolay odeme yapmak icin Google Pay'i indirmek ister misin? Orada da hicbir şey yapmadım ve aynı tuşa bastım. Hattım faturalı olduğu icin bir tık korktum
Play Store'dan "satın al" denilen uygulama icin ucret kesilir mi?
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Uygulamalar
- Play Store'dan "satın al" denilen uygulama icin ucret kesilir mi?
-
28-09-2022, 08:29:20Selamlar, sorum cok komik biliyorum ancak icimi rahat ettirmek icin soruyorum cunku sacma bir şekilde bu konuya kafam takıldı.
Ben Play Store'den indirdiğim bir uygulamada yanlışlıkla satın alım yapmaya calıştım uygulama icinden ve bu ekran geldi, daha sonra sağ altta bulunan geri tuşuna bastım ve bir ekran daha geldi orada da şoyle yazıyordu: Daha kolay odeme yapmak icin Google Pay'i indirmek ister misin? Orada da hicbir şey yapmadım ve aynı tuşa bastım. Hattım faturalı olduğu icin bir tık korktumuygulamanın 1 aylık deneme surumunu kullanıyordum. Herhangi bir ucret alınmadı değil mi? Boş bir soru olduğunun farkındayım ama sormak istedim.