Arkadaşlar merhaba, bu ay eşim ile ilk bebek denememizi yaptık. Normal şartlarda yazın denemek istiyorduk ama bizim icin ozel bir gun olduğu icin bir defaya mahsus 14 nisan gecesi denedik. Ertesi gun takvime baktığımda yumurtlama doneminde olduğumu gordum. Ve gittim 2 tane 5 tllik testlerden aldım. Daha belli olmayacağını bile bile ilişkinin 5. gunu ve 8. gunu testleri vaptım ve tabiki negatif sonuc aldım. Fakat ilişkinin 2.gununden itibaren kasıklarda ağrı başlamıştı ve 5.gun goğuslerim şişti sertleşti ve ağrımaya başladı hafifte akıntı vardı. İcim icimi yedi ve ilişkinin 10.gunu predictor erken gebelik testi yaptım ve yine negatif cıktı. Şuan beklenen adet gunume 4 gun var. İlişkinin 12.gunu. Yazın bebiş olsun istiyorduk ama deneyince şimdi cok heveslendim ve belirtilerim de olunca kesin hamileyim diyordum. Moralim cok bozuldu. Daha once predictor deneyip sonradan hamile olduğunu oğrenen var mı? Ve sizlerin belirtileri ne oldu? Kan testi yaptırmaya da gidemiyorum virusten dolayı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?