Kocaeli Gozlem goruntuleme merkezi
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kocaeli Gozlem goruntuleme merkezi
-
28-09-2022, 08:26:29Detaylı ultrasyon icin tercih ettiğim bir yer ve asla memnun kalmadim. Aslinda başka bi yere randevum vardı fakat covid dolayısıyla randevum ertelendi ve verilen tarihde detaylı ultrasyon icin uygun değildi. Sonrasında burayı buldum sans vermek istedim. Neyse sozun ozu ben gittim siz gitmeyin gercekten cokca pişman olduğum bi yer , randevu saatinden gec girdim iceri yarim saat kadar ama benim icin o aşırı bir problem değildi . Detaylı ultrasyon yapan beyfendi o kadar ilgisizdi ki baktigi surede nerdeyse hic konuşmadı ve surekli telefonu calışıyo azıcık gergindi ve bunu işini yansıttı. Ultrasyon sırasında bebeğim hakkinda hic bisey soylemedi zaten ben goremedim benim gorebileceğim bir ekran yoktu ama eşim goruyordu hic bişey anlatmadı en son ben nasıl iyi mi dedim sorun var mi dedim sadece iyi dedi o kadar sonrasında rapor verdiler sağolsunlar ama gercekten berbattı.Umarim bebeğim gercekten iyidir . Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın herkesi . Bunun onlemini bir kez daha anladim