10 kasım adet gunumde olmayınca idrar testi yaptım ve silik cizgi cıktı ertesi gun yani salı gunu kan verdim bhcg 44 cıktı aile hekimi gebelik başlangıcı dedi ama takip etmemiz lazım yine gel 2 gun sonra dedi cuma gunu tekrar kan verdim bhcg 49.4 cıkmış neredeyse hic artmamış kadın doğum doktorumu aradım durumu anlattım laboratuvar sonucu tam olcememiş olabilir ama kimyasal gebelik gibi degerlerine tekrar baktir dedi kanamayla beraber atıcaksın dedi kanama olmazsa gel dedi. Bugun pembe akıntım oldu kanamaya mı cevirecek bu akıntı? Kimyasal gebelikse bundan sonra nasıl ilerleyecek yaptırmak gereken testler onlemler varmı yardımcı olur musunuz. 4 ay once erken doğum yaptım suyum gelmesi sebebiyle bebegimi kaybettim şimdi de bu geldi başıma ne yapacagimi bilemiyorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.