kanepelerim bunun başka rengi...markası arstil; (resim netten)

ama benim asıl istediklerim iki aile dizisinde de kullanılan giriş kattaki desenli kumaşlardandı ve şoyle icine gomulen biraz genişce kanepelerdendi;

şimdi durum şu ki kiracı oldugum icin bunları satıp da iki ailedekilerden almak istemiyorum zaten taşınmak var aklımızda ekstrada bir masraf cıkartmak istemiyorum.
kumaşları gereği yazın kullanımı cok rahatsız bu kanepelerin haberiniz olsun almayı duşunen varsa ve kolsuz olmaları cok rahatsız ayrıca ayağı boyle olanların sağlı sollu hafif bombelikleri var yani kanepenin uclarına pek rahat oturamıyosunuz.ayakları siyahlı duz ineni var bi de aynısının onda bombelik sorunu yok ama onunda ortası cabuk coktu.ki fiyatları ve kaliteleri aynı biz oburunun devamı olmadıgı icin 2sinin ayakları resimdeki gibi gumuş 3.nun ayakları siyah aldık.bu acıklamalar bu kanepeden almak isteyen olursa diye boyun borcu gorduğum bi kullanıcı yorumu kaydirigubbakcemile pişman mıyım malından dolayı değil ama aklımde ve icimde oburu kaldıgı icin sevemedim.
şimdi ben bu kanepelere ne yapabilirim.kumaş diktirsem dedim hem yazın daha rahat olur şu desenlilerden..ama o zamanda astarı yuzunden pahalıya gelicek hem kolsuz oldukları icin kestiremedim nasıl duracaklarını...
yarıdm lutfen becerelikli uretici hatunlar... kaydirigubbakcemile5