arkadaşlar benim banyom acık kahve ve krem yani 2 renk.yer ve duvarlar şu buyuk karo fayanslardan.aradada da koyu kahve,acık kahve,krem bordurleri var.beyaz aynalı banyo dolabı,klozet,kuvet ve duşakabin,bir de hasır kirli sepeti.banyomu biraz renklendirmek icin onerilerinizi bekliyorum.
ben kendi duşunduklerimi soyleyeyim...banyo dolabının cekmecesini,ust sağ kapağı ve alt sol kapağı sprey boyayla cam gobeği veya elma yeşili veya turuncuya boyamak,fayansların aralarındaki bordurlerden sadece krem olanlarını da aynı renge boyamak,aynı rengin tonlarından banyo halısı ve sabunluk,diş fırcalık vs kullanmak.duşakabine ve banyo aynasına aynı rengin tonlarından yapıştırılabilecek susler kullanmak.(balık olabilir mesela,cunku kuvette de mavi kaydırmazlarım var balık şeklinde 9 tane yapışkanlı) kirli sepetinin ustune de aynı renkten ortu sermek.
yalnız bilgisi olan var mı bilmiyorum ama sprey boya kullanışlı olur mu?yani silince falan soyulur mu?ya da başka bir şey mi kullansam.bir de anlattığım tarzda yapışkanlı susleri nerede bulabilirim acaba?istanbulda bakırkoyde oturuyorum gerci daha araştırmadım.bir de fayans aralarındaki bordurleri neyle boyasam?yağlı boya falan mı?
onerilerinizi bekliyorum a.s