Bayanlar tokiden ev aldık ama dun evi gormeye gittim icim bir kotu oldu benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Evler 14 katlı ve bizim dairemiz 12. katta. 12 katta 4 adet daire var.

1.daire kuzey doğu odaları diğer bloğu goruyor mutfak ve salon manzaralı değeri 90.741

2. daire kuzey batı mutfak ve balkon manzaralı odalarda bir blok onunu kapatıyor ama tam kapalı değil değeri 89.940

3. daire guney doğu işte eşim bunu secmiş 3 odam diğer binayı yani site icini goruyor ama mutfak ve salon uludağ manzaralı işin ilginci fiyatında 94.340

4. daire guney batı işte benim beğendiğimde bu salon mutfak uludağ manzaralı odalarda uzaktaki iki blok az biraz kapatıyor ama bursa manzaralı. işn ilginci fiyatı 93.541

şimdi bu evlerle benim eşimin secmiş olduğu ev arasındaki tek fark guneş gormesi hem sabah hem akşam guneşini alıyormuş. bu bilirkişiler fiyat belirlerken neden bizim daireyi daha pahalı yapmışlardır onu merak ettim.. ev guneş gormesi cok cok onemlimidir.
guney batıda olan ev mutfak salon sabah guneşini odalar akşam guneşini goruyor. bu kadar guneş yetmezmiydi? sizce bukadar fiyat farkı olması normal mi? teşekkurler.