merhaba,kızım 21 aylık,ve odasını montessori metoduna gore duzenlemek istiyorum,yani onun boyutunda ve duzenli olmasını sağlayacak eşyalar...ikeada tam istediğim eşyalar mevcut,minik masa sandalyeler,bolmeli kitaplık,ve kendisinin yatıp kalkabileceği alcaklıkta yatak,beni duşundurenlerse;

*bulunduğum yerde ikea yok,internetten siperiş vericem,daha once gormediğim urunler ama cok fazla resim baktım,istediğim gibiler diye duşunuyorum,urunlerin ozelliklerinide inceleyince kafamda canlanıyor ama tabii yakından bakmak gibi de olmaz
*ikea tercih edeceğim cunku fiyat olarak cok uygun buldum,zaten cocuk odasını uzun yıllar kullanamayacağımıza gore fazla para verneye gerek yok diye duşunuyorum,işlevsel olması da cabası...yani uzun yıllar kullanacaksamda ek kitaplık,kapak,cekmece vs ile en azından dolabı değiştirebilirim,bundan dolayı elbise dolabını bile boyle yapabilir miyim diye duşunuyorum,yani kitaplık gibi bir urun alıp kapak cekmece ekleriyle istediğim ve bana lazım olan kullanışlı dolabı oluşturabilir miyim,cok şey mi istiyorum acaba...
daha once ikea yı ziyaret fırsatım olmadı,acaba ikea dan alacaklarımla yaptığım bu planlar coooook mu fazla,yaaa cok kafam karışık,bi yardım lutfen!!!bu arada her şeyi istediğim gibi alsam 1 milyarı gecmeyecek odanın masrafı,sanki bu miktar bir cocuğun 7 yaşına kadar kullanabileceğini planladığım bir oda icin fazla değil gibi,ne dersiniz???

almayı duşunduklerimden bazıları

[/

son resim kitaplığın kullnımını gostermek icin,ben oyuncaklarını ve kitaplarınmı koymatı duşundum...