arkadaşlar evimi alalı 2 sene oldu. kredi ile aldık hala borcunu oduyoruz . alırken kopertiften aldık. bilirsiniz kooperatif evlerini yarım yamalak yapıp verirler. durumumuz o zaman olmadığı icin yaptırmadan taşındık. şimdi hic olmazssa 3 ayda bir bir yerini yaptıralım diyoruz. borcun bitmesine daha 3 sene var. gelelim sade de.
taşınırken fayanslar hic hoşuma gitmedi. cok baştan savma yapılmış. ilk once koridorunkini yaptıralım diye duşunduk. (keşke resim cekseydim gorordunuz) ucuzlardan, pembe renkli. cok cabuk ciziliyo. viladının demiri bile cizmiş. hafta sonu şoyle bi gezdik pek guzel bişeye raslayamadım. yalnız satıcı granitlerin cizilme yapmayacağanı cok kullanışlı olduğunu soyledi. hastanelerde felan olan var ya ondan. cam gibide ışıl ışıl duruyo. eve gidermi bilmiyom. ama cok pahalıydı. normaller 8,5 tl, o 20 tl(m2), ortalama 500 mliyon tutuyor. karasız kaldım. eşimde istersen o kalsın ilk once boya ile vestiyeri yaptıralım diyor. oda nerden baksanız 2 milyarı bulacak.
cok uzattım kusura bakmayın ama hangisinden başlasak karar veremedim. birini yaptırınca diğeri kalacak, o yuzden iyi duşunup ona gore yaptırmak istiyorum. fikirlerinizi bekliyom,
Evimi yenilerken fikirlerinize ihtiyacım var !
Ev Dekorasyonu0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Ev Dekorasyonu
- Evimi yenilerken fikirlerinize ihtiyacım var !