Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu konu benim icin onemli. Yardımcı olursanız beni cok cok mutlu edersiniz. Konu Spotify ve Evernote ile ilgili. Oncelikle şunu belirtmek istiyorum. Korsan kullanıma gercekten karşı olan bir kişiyim. Mecbur kalmadıkca kullanmamaya calışıyorum. Ancak sizde bilirsinizki oyun fiyatları pahalı ve yeni cıkan bir oyunu almak imkansız. Acıkcası benim de bu oyunları korsan oynadığım oluyor. Babamın parası ile oyunlara 600₺ odemek icime sinmiyor. Ancak kendi paramı kazanınca her şeyimi orijinal kullanacağıma kendime soz vermiş durumdayım. Şimdi konuya girmek istiyorum.
Spotify'ı 2 seneye yakın Premium olarak kullandım. Ancak şu an maddi durumumdan dolayı premiuma ara verdim. Ne kadar icime sinmesede gecici sureliğine Spotify Premium APK olarak yukledim ve kullanıyorum. Ancak gecen gun duşundum ve aklıma bir şey takıldı. Sorum şoyle. Play Store dışından yuklediğim Spotify Premium APK uygulamasını Premium yaparak siteye yukleyen elemanlar, acaba benim uygulamaya girdiğim Spotify şifreme ve bilgilerime erişim sağlayabilir mi? Ama nihayetinde ben de herkes ile aynı Spotify sunucularına bağlanıyorum. Hicbir fark olmadan uygulamayı kullanıyorum. Bu durumda şifre bilgilerimi vs APK'yı ureten kişiler oğrenebilir mi? Şunu tekrardan soylemek istiyorum. Maddi durumum el verince tekrardan Premium olacağım. 2. sorum da Evernote ile ilgili. Arkadaşlar sizdebilirsiniz ki Evernote dunyanın 1 numaralı not uygulaması. Dunya genelinde 300 milyon kullanıcısı ile 1. sırada. Yani şuphesiz en guvenli uygulama. Ben de Evernote'dan şaşmam istemedim ve kullanıyorum. Ancak aynı Spotify gibi Evernote'un da Premium kullanım şekli var.
Premium olmaz isem notlarımı cevrimdışı goremiyorum. Bu da haliyle can sıkıyor. Ben de aynı Spotify'da yaptığım gibi Play Store dışında bir siteden hacklenmiş Evernote Premium APK'sını indirdim ve kullanıyorum. Aslında sorum yine aynı. Acaba Evernote APK'sını siteye yukleyen kişiler benim Evernote hesap bilgilerime, hatta direk olarak Evernote icerisindeki notlarıma erişim sağlayabilir mi? Şunu da eklemek istiyorum. Play Store dışından indirdiğim Evernote uygulaması, aynı şekilde Evernote sunucularına bağlanıyor. Play Store'daki Evernote'dan hicbir farkı yok. Arkadaşlar tekrarlamak istiyorum. Ben korsana karşı bir insanım. Sadece maddi durumumdan dolayı bu yontemleri kullanmak zorundayım. Baba parası ile bu işler olmuyor. Kendi paramı kazanınca asla korsan bir şeye el uzatmam. Yardımlarınızı bekliyorum. Sesimi duyarsanız beni cok mutlu edersiniz. Saygılarımla.
Evernote ve Spotify'i korsan kullanmak
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Evernote ve Spotify'i korsan kullanmak