Herkese selamlar

Benim ev tadilatıyla ilgili acil onerilere ihtiyacım var arkadaşlar.
eşimin ailesinden kalan evi tadilat yaptırıp oraya gecmeyi planlıyoruz şu anda kirada oturuyorum.

ozelllikle mutfak dolabı ve evye yerleşimi konusunda cok sıkıntılıyım.
nasıl bir mutfak dolabı secmeliyim en kullanışlı nasıl olur evyede onemli ben damlalıklı evye istiyordum ama eşime sonradan problem cıkartır, kenarlarından su gecirip dolaplara zarar verir demişler.tezgah altından monte edilenleri onermişler ki benimnde şimdiki mutfağımda tezgah altından monte ama ustten monte damlalıklı evyeninde kullanımını merak ediyorum. kullanan arkadaşların fikirlerini ricaediyorum lutfen. tezgahda cimstone istiyorum tezgahın onundeki cıkıntıyı ille yaptırmam gerekirmi acaba damlalıklı evyelerde pek gerek yokmuş gibi duruyor ama.
musluk yerleşimi tezgah ustundenmi yoksa duvardanmı gelsin. cok guzel armaturler var şimdi tezgah ustunden ama tezgah altına su gecirirmi?

mutfakta istediğim yerleşim şeklini bir mutfak tasarlama programıyla cizmeye calıştım. resimini ekliyorum.

mutfak dolaplarınıda tavana kadarmı yoksa yarımmı daha kullanışlı olur. benim şu anda kullandığım dolaplar tavana kadar ust bolumleri hic kullanmıyorum. ama oraya taşınınca mutfak eşyalarımda coğalacak kayınvalidemden kalan eşyalarda var.

cok karışık kafam.

10 gun icinde tadilat başlayacak bir an once karar vermem lazım. :bbo: ozellikle mutfak konusunda.

yenilencek şeyler şoyle.

pencereler beyaz pvc, yerler kayın rengi laminat, banyo fayans duşkabin klozet banyo dolabı , mutfak dolaplar evye fayanslar , kapılar amerikan beyaz kapı,

birde kırılcak yerler var o duvarlarıda saten alcı duvar istiyorum ama onunlada ilgili tereddutlerim var.

ve ısınma icinde klima duşunuyoruz bu konudada kullanan arkadaşların tavsiyelerini istiyorum.

ne cok iş varrrrr cok buyuyor gozumdee aman diyorum olsunda nasıl olursa olsun ama benim istediğim gibide olsun istiyorum nasıl olcak bilmiyorumm kac gundur araştırma yapıyorum şimdiden yoruldum.

bu arada bursa orhangazide yaşıyorum. iki tane oğluşum var buyuk 5.5 yaşında kucukte 7aylık.

oneriler icin şimdiden cok cok teşekkurler .