Başlıkta da belirtildiği gibi benim Instagram'ım 2 haftadır kendini guncellemiyor. İlk oncelikle olay şoyle başladı. Ben 2 hafta once Instagram'da gezinirken Instagram birden kendi kendine durmaya falan başladı ve ben basmadığım halde tuşlara basmaya başladı. Ben uygulamadan cıkıp, geri girdim belki duzelir umuduyla. Ama duzelmedi, hatta daha da kotuleşti, bu sefer uygulama hic acılmıyordu. Ben de telefonu kapatıp yeniden başlattım belki işe yarar diye ama Instagram yine duzelmedi. Son care olarak Instagram'ı sildim ve geri yukledim.
Geri yuklediğim gibi beni Instagram'ın 54.0.0.14.82 surumu karşıladı, yani 16 Temmuz 2018'teki surum karşıladı. İlk oncelikle bir hata olduğunu sandım, Instagram'ı guncellemek icin Play Store girdim ama Play Store'da guncelle diye bir yazı yoktu. Sadece ac ve kaldır tuşları vardı, guncelle diye bir tuş yoktu. Ben de yanlışlık oldu herhalde dedim. Play Store'a yeniden girdim ama hala guncelle yazısı yoktu. Tableti yeniden başlattım ama yine olmadı. Uygulama yazılımı bilgilerine girdiğim zaman surumu; 54.0.0.14.82 olarak gosterip, son guncelleme tarihini ise; 16 Temmuz 2018 olarak gosteriyordu. Ben ne yaparsam yapayim bu sorunu bir turlu cozemedim. Google'da ve YouTube'da bu sorunu yaşayanlar var mı diye baktım ama kimse boyle bir sorunu yaşamamış gibi gozukuyordu. Yani bildiğin bu sorunu bir tek ben yaşamıştım. Bu sorunu defalarca Instagram'a rapor ettim, duzelteceklerini soylediler ama aradan 1 hafta gecmesine rağmen duzeltmediler. Bir kez daha rapor ettim, yine duzeltmediler. Bu sorunu yaşayanlar varsa ya da bu sorunun cozumunu bilenler varsa lutfen yorum atsınlar. Yoksa kafayı yiyeceğim.
Instagram guncellenmiyor
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Uygulamalar
- Instagram guncellenmiyor