kızlar merhaba. bende bir fikir danışmak istedim. nihayet uzuuuuuuuuuun bir sure beklemeden sonra ev alma olayımız gercekleşecek inşallah. bir dublex beğendik karar surecindeyiz. sorun şu, ust kata cıkış merdivenleri dar, ust katta iki oda var biri yatak odası diğeri bebişimizin odası olacak. mutfak da biraz dar ama zaten amerikan tip. şimdi diyorum ki oğluşum uyurken yukarda, ben aşağıda mutfakta. e, yurumeye başlayacak inşallah yakın zamanda odasından cıkıp merdivenlere gidecek, yuvarlanır duşer diye korkuyorum.
gunduz odasında uyuturum da, akşam salonda emzirip kısık sesle tv izlerken, uyuyunca odaya goturuyordum. şimdi aşağıda salonda emzirip, merdiven cıkıp gece uyur pozisyonda kucağımda odasına nasıl gotureceğim? sonra yukarıdaki odalar ustten catı pencereli. acaba daralır mıyım? alıştık ya boyle normal camlara? alt katta mutfağın onunde manzaralı orta buyuklukte bir teras var. alttaki odalar da kucuk sayılır... biri oturma biri yemek odası duşunuyoruz. ama işte bu ev beni duşunduruyor. merdivenleri kırdırıp tekrar geniş şekilde yaptırmayı bile duşundum.. ote yandan fiyatı uygun ve onunde oyun alanı var cocuklar icin??

dublex deneyimi olan arkadaşlar bu evi nasıl kullanırım, yada kullanışlı mı? yazarsanız sevinirim. tabii bebişli durumumu da değerlendirin lutfen. ne biliyim duz normal bir daire mi bulsak gene??

acil cevap lutfen, dediğim gibi karar surecindeyiz. sevgiler...