3utools pil sağlığını neye gore olcuyor?
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Uygulamalar
- 3utools pil sağlığını neye gore olcuyor?
-
28-09-2022, 07:57:17Merhaba, cihazım Apple iPhone 5s. Cihazımda son 2 haftadır pil sorunu var. Gece yatarken şarjımın olduğuna emin iken sabah kalkıp baktığımda telefon kapanmış şekilde buluyorum şarjı bitiyor. Bu surecte şarjım minimum %40-50 dolu olduğuna emindim. Dun gece bilerek %100 yapıp bıraktım sabah kalktığımda ise %51'e inmişti bu sefer telefonum acıktı. Bende biraz araştırma yaptım hatta forumdan da danışmıştım. Bildiğiniz uzere bu modellerde kendi pil sağlığı olcum modu yok. Araştırma sonucu 3utools programını buldum telefonu bağladım pil sağlığı %100 gozukuyor. Soruya gelecek olursam bu %100 gibi değer pilin iyi yonunde mi kotu yonunde mi %100. pilim iyi durumda ise sorunum ne olabilir? Telefon değişimi yapma imkanım şu anlık yok malum Turkiye fiyatları yaşam şartları. İnşallah değişmem gerektirmeyecek. Bu arada pilimi yaklaşık 4 ay once yeniletmiştim. Sanırsam Cin Mali takılmış. Şarj aletimde orijinal değil ve eski telefon olduğu icin kullanımım da surekli telefonda olduğu icin pilin cop olması normal herhalde orijinal olmadığı icin.