oncellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu rahatsızlığı aşıp hamile kalanlardan yarım bekliyorum lutfen arkadaşlar

Dun doktora adet duzensizliği icin gittim alttan muayene sonucu pko olduğumu oğrendim. Daha once de doktora gitmiştim ancak sadece yumurta sayın fazla ama gelişmiyor demişti ve cocuk icin umitli konuşmuştu. Ancak dun gittiğim doktor devlet hastanesindeydi ve gercekten ilgisizdi soyledikleri sanki hic cocuk sahibi olamayacağım duşuncesini yarattı bende. yaklaşık 2 senedir evliyim ancak bazı rahatsızlıklarımdan dolayı devamlı ilişkiye giremedik egzama hastası olduğumdan 6 ay kadar kortizon hapı kullandım adetim daha da duzensiz oldu iştenayrıldığım icin cok strese girdim bu iki sene boyunca ve kilo aldım şu an 69 kiloyum 1.61 boyundayım kilo vermek icin diyete başladım bile. Ama ancak bu sureci nasıl daha kolay aşıp cocuk sahibi olabilirim fikirlerinizi bekliyorum. Şu an herhangi bir ilaca veya tedaviye başlamadım cunku once kilo vermek istiyorum. Sizler nasıl bir yol izlediniz hangi tedavilr uygulandı nasıl sonuclar aldınız yardımlarınız bekliyorum

Bir de bu rahatsızlık icin soğan suyunu duydum kullanıp bu rahatsızlığı yenenler var mı ?