Herkese merhaba
Tup bebek tesavisi sonrası 5. Gun taze transferle hamile kaldım. Beta 19 -44-120-429 (429 beta transferin 15. Gunu cıkam değerim) şeklinde ilerledi. 2 gune bir aynı yerde aynı saatte yapılan betalar bunlar. Tup bebek doktorum artık beta baktırmama gerek olmadığını ve 2 hafta sonra kese kalp atışı icin muayeneye gelmemi soyledi. Transferin 19. Gunu (bu hafta salı gunu) aniden karın ve bel ağrısı yaşadım, biraz dinlendim ağrım azaldı, 1 2 saat sonra tuvalette 7 8 damla acık kırmızı sulu kanama geldi, acilde proluton iğne vuruldum ve ağrı kanama gecti. Ertesi gun tup bebek doktorum alttan muayene etti ve keseye benzer kucuk bişey gorduğunu soyledi, tekrar beta baktı 2300 cıktı, beta takip edelim deyim gonderdi, 2 gun sonra(yani dun) beta baktırdığımda 1700e duşmuştu. Hafiften alt karın ağrım devam ediyor ama kanama yok. Forumda okuduğum kadarıyla dış gebelik belirtileri yaşamışım, ağrı ve kanama dış gebelikte olurmuş, bir de değerim duşse bile 2300 beta kimyasal icin fazla galiba,kimyasal değil sanırım yaşadığım. Pazartesi tekrar beta baktıracağım, inşallah yukselmez. Bu arada oturduğum yerden kalkınca hafif gozum kararıyor. Dış gebelik yaşayanlarda ne gibi belirtiler vardı yardımcı olur musunuz? Dış gebelikte kanama 1 gun surup kesilir mi devam mı eder. Cok korkuyorum. Tek umidim doktorun keseye benzer bir şey goruyorum demesi. İnşallah gorduğu şey kesedir. Yoksa Betanın duşmesi ve kanamanın durması duşuk yaptığım anlamına mı geliyor