Not: Başka alternatif onerilerine ihtiyac duymuyorum sadece neden bu uygulamada boyle bir problem var cozmek istiyorum.
Getir "Uygulamamızı kullanabilmeniz icin konum servisleriniz aktif olmalı" hatası
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Uygulamalar
- Getir "Uygulamamızı kullanabilmeniz icin konum servisleriniz aktif olmalı" hatası
-
28-09-2022, 07:47:45Getir uygulaması ilk cıktığı gunden beri kullanmak isteyipte kullanamadığım bir uygulamadır. Ta o zamanlardan bu zamana aynı hatayı alıyorum hem de telefonum değişmesine rağmen. Hatanın gorseli aşağıda, yanında ise uygulamaya butun izinleri verdiğimi gostermek icin ek gorsel paylaştım(Cihazım Android 9 surumune sahip). Cihazımda konum servisleri vs. her şey acık WhatsApp, Haritalar hepsi konumuma ulaşabilirken getir uygulaması senelerdir acılmıyor. Bundan once Galaxy Note 5 sahibiydim yine aynı hatayı alıyordum, şu an Galaxy Note 8 kullanıyorum halen aynı hata devam ediyor.
Not: Başka alternatif onerilerine ihtiyac duymuyorum sadece neden bu uygulamada boyle bir problem var cozmek istiyorum.