Annem 18 ocak saat 19.00 seni dogurdum korkarak aciyarak cekinerek bilincsiz caresiz kiimsesiz aci cekerek butun duyguların toplandığı bir gundu benim icin ilk anneliğim tercubesizligimdin ama kader bizi ayirdi kucagima alamadan koca 2 yil gecti annem ben seni unutamadim acin ilk gun gibi degil belki ama yuregim kalbim paramparca nasil isterdim suan yanimda olmani kokunu kardesin var onda seni ariyorum bazen oysa bilseydim evlat bu kadar guzel bu kadar aci direnirdim annem canim pahasina olsun direnirdim kucuk kalbine kurban olduğum yavrum allahim cennetinde en guzel yeri vermistir sen benim cennet kusumsun kus gibi geldin kus gibi uctun avuclarimda kizma bana agliyorim uzuluyorum diye her sabah uyandigimda bugun diyorim bugun uzulmuyecem ama olmuyor kardesini opunce koklayinca sen varsin annem ben seni koklayamadim ahhh allahim keske sonumuzu bilseydimde oglumu koklasaydim icime alsaydim usume annem ben seni kalbimle ısıtıyorum useme kuzum uşume kurban olduğum benim kalbimin isisi bize yeter icimde kocaman bir bosluk koca bir atessin annecim bir gun kavusacaz seni koklayip icime cekecem cennetim o gun geldiğinde benden mutlusu olmayacak oglum seni cok seviyorum yavrum cennetim