Muhendis Sozluğu
- Buyuk bir teknolojik başarı ! (Acıklaması : Yine cuvalladık..)
- Yıllarca suren kapsamlı calışmalar sonucunda geliştirildi.. (Acıklaması : Kazara keşfettik..)
- Tasarımlar toleranslar dahilinde oldu..(Acıklaması : Kuralları esnettikten sonra guc bela becerdik..)
- Test sonucları son derece memnuniyet vericiydi..(Acıklaması : İşe yarıyor ama nasıl oldu anlamadık..)
- Muşteri memnuniyeti sağlanmıştır..(Acıklaması : Programın oyle gerisindeyiz ki muşteri eline ne gecerse şukrediyor.)
- Yakın proje koordinatoru..(Acıklaması : Başkasına yaptıramadık bari işi paylaşalım..)
- Ongorulemeyen sorunlar nedeniyle proje programın biraz gerisinde kaldı..(Acıklaması : Şu sıralar başka projeyle ilgileniyoruz.)
- Proje bir sonraki rapor doneminde sonuclandırılacak..(Acıklaması : Daha başlamadık bile ama bir şeyler soylememiz gerekiyordu.)
- Farklı yaklaşımlar denenmektedir..(Acıklaması : Ne yaptığımızı biz de bilmiyoruz ama idare ediyoruz işte!)
- Soruna yeni bir yaklaşım denenmektedir..(Acıklaması : Yeni eleman aldık.Onun ustune yıkacağız.)
- Tasarımı baştan yapmamız gerekecek..(Acıklaması : Bu şeyi anlayan tek adam vardı.O da istifa etti.)
- Bazı kucuk sorunları duzeltmek icin uzerinde duruyoruz..(Acıklaması : Baştan başlıyoruz.)
- Esas olarak tamamlandı..(Acıklaması : Yarısı bitti sayılır.)
- Tahmin ediyoruz..(Acıklaması : İnşallah)
- Cizimin hazırlanması uzun surdu..(Acıklaması : Daha hicbir şey cizmedik ki!)
- İyi tanımlanmış değil..(Acıklaması : kimse uzerinde duşunmedi.)
- Daha fazla analiz gerekiyor..(Acıklaması : İş cığırından cıktı.)
- Proje onumuzdeki yılın son ceyreğinde hazır olcak..(Acıklaması : O zamana kadar gecikmeden sorumlu birini buluruz elbet.)
- Senin teorini biz cok denedik..Uygulanabirliği yok..(Acıklaması : Aslında iyi fikir, kendi fikrimmiş gibi raporumda belirteyim.)
1)Hocanın birisi bekarmış ve gunlerden bir gun cok azmış..Gitmiş bi fahişe bulmuş ve fiyatın kac para bacım diye sormuş..100 dolar demiş fahişe..Hocada 50 dolar varmış..Yarısını sokarsan olur demiş fahişe..Hocanın evine gitmişler..Başlamışlar yiyişmeye,zikişmeye..Hoca sadece yarısını sokuyormuş..Fahişe gaza gelmiş ve acayip zevk alıyormuş..
- Hepsini sook..Hepsini Sook..diye bağırmış Fahişe..
Hoca da :
- Yok ben asla haram yemem..demiş
2)Anaokulu oğrencilerini eğitmek icin fransız bi hoca gelmiştir ve cocukların zekalarını geliştirmek icin onlarla zekayı geliştirici oyunlar bilmeceler sormaya başlamış..şoyle bi soru sormuş:
- Bir deliğin icinde başka bir delik yapabilen var mı aranızda?.. diye sormuş..
5 yaşındaki Ayşe hemen atılır,ben yaparım der..Hoca da nasıl yaparsın goster bize der..
Ayşe eline para bandını alır ve makasın deliklerinden birine yerleştirir ve işte delik icinde delik der..
Hoca Aferim kızım der ve herkes Ayşeyi alkışlamaya başlar..
Bunun uzerine sınıfın en yaramaz p.c cocuğu veli de kalkar..Bu da bişey mi der Ben bi deliğin icinde 4 tane delik yapabilirim der..Oğretmen bayan şaşırır ve Nasıl yaparsın diye sorar :
- Cok basit der Veli..Elinize bi tane flut alın ve a.ınıza sokun..işte size bir tane deliğin icinde dort tane delik..
Hoca utancından yerin dibine girer ve Veli’ye cok kızar:
- Sen de hic utanma yok mu Veli? der.. Ayrıca bi flutte dort delik değil sekiz delik vardır..
Veli cok mahcup bi halde şunları der :
- Ortmenim bi flutte sekiz delik olduğunu biliyordum tabiki..ama sizin a.ınızın o kadarını alabileceğini tahmin edemedim
3)Temel aniden cok hastalanmış..Doktora gitmiş..Doktor onun Akciğer Kanseri olduğunu ve en fazla 2 ay yaşabileceğini,durumunun umitsiz vaka olduğunu soylemiş..Artık oleceğini anlayan Temel eşiyle dostuyla helalleşiyomuş..Fakat gorduğu herkese kanser değil de Aids olduğunu,2 ay sonra oleceğini soyluyormuş ve haklarını helal etmelerini soyluyormuş..Dursun bunları gorunce şaşırmış ve Temel’e : - Ula Temel Kanser oldun sen oluyon niye millete Aids oldum diyorsun? demiş.. Temel de : - Ula Dursun kanser olsak da olcem aids olsam da olcem..Bari karıyı sağlama alalım..demiş
4)Sekreterlik işine başvurmaya giden Sarışın Patronun odasına goruşmek icin girmiş..ve uzerindeki tum kıyafetleri cıkarıp sadece sudyen ve kilotla kalmış..Patron şoke olmuş vaziyette sorar:
- Bu da ne boyle hanfendi ? Ben sekreter arıyorum..Erotik film icin Aktrist aramıyorum..demiş..
Sarışın hatun pişkin bi ifadeyle :
- Biliyorum beyfendi..Benden referans istemeyecek misiniz?
- Evet..
- İşte ben de siz sormadan referanslarımı gostermek istedim..
Patron olayı geyiğe vurur :
- O zaman kulot ve sudyeni neden cıkarmadın_?
Sarışın Hatun :
- Aslında bana kalsa onları giymeyecektim lakin sizin şok olup şaşırmanızdan korktum..demiş
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Muhendis Sozlugu ve bır kac fıkra