Kızlar hamilelikten sonra kaynananız size cok karıştı mı?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kızlar hamilelikten sonra kaynananız size cok karıştı mı?
-
28-09-2022, 07:35:35Kızlar ya size sorum olacak başlıkta da okudunuz zaten doğumdan sonra bebek buyutmekte kaynananız size cok karıştı mı? Normalde kaynanam bana pek karışmaz benden oturu pek fırsat vermem o bir şey desede ben yine kendi bildiğimi yaparım ama karışma potansiyeli var bunu biliyorum bazen karışır tarzda oğut falan verir oyle der gecerim gecenlerde de bebeğe kuvet takımı aldık altlı ustlu oturuyoruz bakmaya geldi baktı etti işte doğudunda yıkarız dedi pek takılmadı az oncede eşim aradı işte annemler yeni doğan almışlar dedi ne olduğunu biliyorum ama bilmemezliğe yatıp o ne ki dedim benim bildiğimi mi soyleyecek diye o da hastane cıkışı icinmiş dedi o an biraz acıkcası sinir oldum tam sinirde değil ama hoşuma gitmedi ben isimli falan almak istiyordum veya kendi zevkime gore eşimede oyle dedim... insan heves eder alabilir tabii ki ona lafım yok ama yeni doğan cok giyilmiyor diye biliyorum hastane cıkışı boyle şeylerde fikrimi sorabilirdi diye duşunuyorum zevkleri pek hoşuma gitmiyor ve bende cok seciciyim birde yatak ortu seti takım yaptırmış bebek icin onuda kendi kafasına gore yaptırdı ve buyuk ihtimal pembe bende pembe sevmiyorum erkeğe mavi kıza pembe algısı bana sacma geliyor ben daha cok kahve turuncu tonları duşunuyorum zaten istediğim gibi alıcamda yaptıracağımda ama bu tip davranışlar bebek doğduktan sonra beni zorlucakmış gibime geliyor birde yeni doğan alana kadar 0-3 aylık veya 3-6 aylık bir şey alabilirdi... belki size cok sacma gelebilir bu dediklerim ama cidden ben boyle şeylere cok takılırım... ve son zamanlarım olduğu icin son uc aya girdim artık bir yanda da o korku bastı karışır mı eder mi diye... pek musade etmem soylerim ben kendi doğrularımla yanlışlarımla buyutmek istiyorum diye cok ileri giderse veya fiiliyata dokerse... sozel bir şekilde karışırsa sıkıntı yok he der gecerim
sizler neler yaşadınız karıştılar mı?