Arkadaşlar merhaba, hem sizlerden fikir almaya, hem benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımla konuşmaya, akıl almaya hepsine ihtiyacım var. Ben toplamda 3 kere yumurtalık-rahim ameliyatı gecirdim, hepsi acık ameliyat oldu baya zor zamanlardı hatta 10 ay onceki son ameliyatımda İzmirin neredeyse 15-20 jinekoloğu bana Kansersin dedi, neyseki kitlem temiz cıktı, ilk iki ameliyatım cikolata kistiydi ama son ameliyatım kan toplayan ve bağırsağıma yapışık bir kitleydi, neyseki doktorum iyi iş cıkardı ve kitleyi alıp temizleyip beni kurtardı

işin kotu kısmı, "kanser değilsin ama omur boyu cekersin, yapısıklık olur, kitle olur falan dedi ve asıl sorun: "hamile kalamazsın cunku tuplerin tıkalı" dedi

ben bu ay hamile kalmak icin 3-4 kere ilişki yaşadım, eşimde bende doğal yolla kalırım belki diye cok umutlandık

cunku benim suan regli de olmamam gerekiyodu doktorum son ameliyattan sonra regl olamazsın artık demisti, ama oluyorum ve doktorumda vaaay demekki yumurtalıkların hic yorulmamıs bu super bisey dedi, boyle olunca bizde hep doktor oyle dedi ama bak reglide oldum, belki hamilede kalırım diye dusunduk. Neyse suan reglime 5 gun var, ben reglime 10 gun varken kan testi yaptırdım değerim 1.20 cıktı, negatif

doktoruma gebe kalamaz mıyım dedim, o da tedavisiz hayır dedi

suan regliye 5 gun var ama dediğim gibi kendimi cok garip hissediyorum. Biliyorum zor ama imkansız diye bisey yoktur. Benim gibi tupleri tıkalı olup tedavisiz bi sekilde dogal yolla hamile kalan var mı? Son 20 gundur surekli uyuyorum, geceleri vucut ısım artıyor, kasığımda surekli bi gerginlik var, devamlı yemek yiyorum, halsizlik oluyor, hep cişe gidiyorum, normalde 2gunde bir buyuk abdeste cıkardım ama son 15 gundur gunde 2-3 kere cıkıyorum. Goğus hassasiyetim oyle cok yok, elleyince azcık acıyor ama abartılı değil, akıntım var mantar gibi yogun kıvamlı ama koku yok, kasıntı yok... valla anlamadım. Regli gunumu beklicem zaten 5 gun kaldı, bi umut işte, insallah regl olmam diye dua ediyorum hep. Bide gobek deliğimin aşağısı kasığıma doğru bi ağrı var, oksurunce falan artıyor.. doktor kist mist bisey yok dedi, yani bu yasadıklarım bi sorun oldugu icin değilmis ama hamilede olamazsın cunku iki tupte tıkalı dedi. Bir suru kur, sut buharı vesaire buldum onlarada baslıycam. Bana bi yardım etsenize

moralim cok bozuk... hamile gibi hissediyorum, ama bilmiyorum