selam kızlar,benimde yeni aldığım evde tadilat başladı.fakat ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.şoyle ki
ustalar seramik,yer doşemesi ve boya renginde bir an once karara varmam gerektiğini soyluyorlar.ama ben hala karar veremedim.eşyalarımıda yeni alacağım icin eşyaya gore diye bir şey yok.şimdi sizlerden ricam renk konusundan anlayan arkadaşların bana yardımcı olması.
evimin kapısı antreye acılıyor.antremde turkuaz ve kırık beyaz tonlarında seramik ve buna uygun duvar boyası kullanmak istiyorum.kırık beyaz bir portmanto ve hasır ve beyaza boyanmış ferforje objeler duşunuyorum.buradan direkt olarak salona kapı acılyor.salonda bej veya karamel,kahve ve 3.renk olarakta turkuaz,elma yeşili veya vişne rengi doşemeler kullanmak istiyorum. sizce uygun mudur?duvarda kum beji,halı;bej,kahve ve doşemede kullandığım 3, rengi, tul ve perdede ise bej rengini duşunuyorum sizce nasıl olur?cevabınız icin şimdiden teşekkurler başka renk alternatifleriniz varsa yazabilirsiniz,mutlaka değerlendireceğim.