Katamenial riskli epilepsi nobetlerim artış gosterdiği icin bir suredir hastahanede yatıyorum.13 haftalık gebelik suresince antidepresan ilaclarımı tamamen kesmişlerdi.
Uc gundur bayağı bir test yaptılar once uzman norolog sonra da jinekologlar gebeliğin sonlandırılması gerektiğini soylediler. Bir onceki gebelikte de aynı şeyler olduğu icin yine zorunlu kurtaj olmuştum. Kurtaj sonrası histeroskopi yuzunden uterin perforasyon rahim delinmesi tedavisi gormuştum. Bu nedenle kadın doğum uzmanı bu duşuğun duşuk hapı ile yapılması gerektiğini soyledi.
Duşuk hapı hakkında bugun bilgi verdi. Receteli olarak temin edebilmek icin iki medikal kuruluşla irtibat kurduk olumlu yanıt verdiler. Sağolsunlar bu kurumların doktorları da ayrıntılı bilgi verdiler ve cok ilgilendiler. Bu duşuk hapları kit kombinasyon mifepriston + misoprostol bir arada olduğu icin ağrısız ,sancisiz ve cok fazla kanama olmadan sorunsuz duşuk yaptırıyormuş. Doktorum da yine aynı şekilde %98 kesin ve sağlıklı sonuc verdiğini soyledi. Tekrar gebe kalamama gibi bir risk yokmuş. Duşuk sonrası.mide bulantısı haricinde başka bir yan etkisi de yokmuş.Bu haplardan herhangi biri ile duşuk yapanlar var mı? Eğer varsa lutfen bilgi veriniz psikolojik olarak desteğe cok fazla ihtiyacım var.