Bu konunun benzerini dun yazmıştım fakat bugun ki sorum biraz daha farklı, daha detaylı yazıyorum.

Merhabalar, iPhone icin daha once VPN kullanıyordum fakat sonra hepsini sildim, bugunlerde aklıma takıldı dedim bir sorun teşkil etmesin bunların e-posta adresleriyle, uygulama icinden iletişimle ulaşmaya calıştım, hesabım var mı yok mu kontrol etmeleri icin, 2 tanesine direkt mail attım ki iki tanesinde hesabım yok gibiydi ama emin değilim, 1'nde vardı, hesap olana direkt hesabımı kapatır mısınız yazdım, 1'ne uygulama icinden e-posta yolladım, direkt mesaj attıklarımından bir tanesi gitti otomatik mesajlar yolladı, ve benim hesabımın olmamasına rağmen kontrol etmeye calışırken bana otomatik mesajla bir hesap actı, resmen sacmalık. ( hicbirinde satın alınmış bir aboneliğim yok ne gecmişte ne gunumuzde ) yaklaşık 14-15 saat oldu mailleri yollayalı fakat bir ses seda yok, sizce ne yapılabilir veya abonelik olmayan herhangi bir hesap sorun teşkil eder mi? Hicbirinde aboneliğim yok, App Store uzerinden de kontrol ettim ama mesela biri uygulama icinde devamlı App Store şifresi istiyor. Aslında hepsi sanırım ucretsiz versiyonlarında kullanabilindiği uygulamalar ve App Store'da puanları bile aşırı yuksek ama kesinlikle bir aboneliğim yok, tek isteğim bunlardan hesaplarım varsa kapatmaları ama işte durum boyle oldu sizce ne yapılabilir? 1-2 gun e-posta bekleyeceğim fakat gelmezse ne yapayım? Cevaplarınızı merakla bekleyeceğim şimdiden teşekkurler -bu hesap konularında maalesef hassasım ve hesap bir sorun teşkil etmese bile kapatılması taraftarıyım bu konuları kafaya takıyorum hatta anksiyeteye kadar ilerliyor. - belki de kurcalamasam sorun olmayacaktı. Coğuna birden fazla mesaj attım sanırım.

Adları sırasıyla;
- Ufo VPN ( halihazırda hesabı vardı, bunun direkt kapatılmasını istedim )

- VPN- hotspot super VPN proxy (e- posta ile hesap var mı yok mu diye sorgulamaya calışırken bana otomatik hesap oluşturan, ve benim isteğimin dışında oldu. Site: https://mobilejump.zendesk.com/hc/en-us )

- VPN Master sınırsız proxy ( ucretsiz versiyonunda hesabım kısmında iPhone modelinizin yanında oluşturdukları otomatik hesap numarası gozukuyor, ben burada hem o otomatik actıkları hesabı hem varsa e-postalı hesabımı silmelerini istedim )