Kızlar uzun zamandır araştırıyodum baya bi fiyat aldım heryerden marka konusunda dacoğu yerden fikir aldım ve şu sonuca vardım elinde her markanın urununu bulunduran bir stıcı bile sattığı halde karacanın setini vermekten kacındı.baya bi konuştuk pişman olmamak icin her şeyi ehlinden al dedi orneğin kutahya porselen markaıdır kaşığından bi iş cıkmaz, karacanın tencerelerini nerden ithal edildiğini biliyorum porselenin 3 yıl sonra deseni bile silinir dedi.ozetle porselende gural yada kutahya celik tencerede hisar catal bıcak takımlarında ise alabiliyosan jumbo yada aryıldız en iyileridir pişman olmazsın diye anlattı.bende ayrı ayrı alıp tamamlayayaım derken guralın porselen sarayı var ziyaret ettim ve bir ceyiz seti hazırladıklrını gordum ve nihayet aldım tek kelimeyle dopdolu cok guzel bir set gural porselen ve hisar işbirliği yapmış.benim aldığım set 2000tl icinde neler var sayayım bilginie...;
96 parca gural yemek takımı
5adet hisar celik tencere takımı
1 adet hisar duduklu tencere
5 adet hisar teflon tencre takımı
1adet hisar celik pilav tavası
1 adet hisar teflon kızartma tavası
hisar cezve seti( 3 adet,asma aparatı dahil)
1adet hisar celik caydanlık
1adet hisar cay seti(6adet suslu işlemeli bardak hediye)
3 renk tercihi vardı siyah, gece mavisi ve hafifi ışıltılı altın tonları .Haberiniz olsun istedim
Gural+Hisar kacırmayın derim :)
Ev Dekorasyonu0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Ev Dekorasyonu
- Gural+Hisar kacırmayın derim :)