Boğur boğure ağlamak istiyorum artık :(((
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Boğur boğure ağlamak istiyorum artık :(((
-
28-09-2022, 07:01:00Adetime 3 gun kaldı baksan yine gebelik belirtilerim var en cokta beyaz akıntı baya yogun camaşır yetiştiremiyorum adet oldum sanıp gidiyorum ama akıntı oluyor duşunun. Goğus uclarım sızlıyor. Bunlar bana acaba hamile miyim dedirtirken bir yanımın hayır hamile değilsin ve kalamayacaksın o cift cizgiyi asla goremeyeceksin demesi beni delirtiyor artık. 6 aydır klomenle olmuyor yumurtam bile buyumuyor kendiliğinden denedik ondada yok. Bu ay rahim filmi cekilecek eğer olmazsa. Artık hayal kırıklığına ugramaktan yıkıldım yoruldum bittim 2 yıl oldu evleneli daha gecen ay evlenen arkadaşlarım hamile benden sonra evlenip doğuran sayısını bilmiyorum bile. Tek hayalim benim anne olmak. Duşunun ki tum cevrem bebeği olacagı zaman bensiz alışverişe cıkmaz emzik icin bile beni arar hangi marka diye. Bebek doğunca annesine değil sen yıka ilk diye cağırırlar. Bişey olsun ilk beni ararlar anne olmadan bu kadar bilgiye sahip oldum 3 cocuk buyutmuş gibi. Benimde olacak sandım olmuyor işte olmuyor. İsyan etmiyorum ama artık bittim Allahım bittim. Sen taşınamayacak yuk yukşemezsin ama ben taşıyamıyorum artık o odaşardan ağlayarak cıkmak istemiyorum bebek mağazalarına girip hamilelre bakıp bakıp ağlamak istemiyorum. Bende artık kendim icin koşturmak istiyorum kendi bebeğime battaniye ormek istiyorum. Onca duayı kabul eden rabbim nolur kabul et bu dualarımızı. Bu ay istyeen herkese bana pozitifi goster Allahım ne olur.. Aminn aminn amin... İcimi en rahat buraya dokebildim uzun oldu helal edin hakkınızı
(