Merhaba değerli arkadaşlar beni lutfen can kulağıyla dinleyin ben 4 yıllık evli beden eğitimi oğretmeni olan bir bayanım ozellikle mesleğimi soyledim anlatacaklarımın sonunu tamamlasın diye bu sene bebek duşunduğumuz halde olmuyordu neden mi cooooooook neden varmış;inanın hatalarımızın neresinden başlasam ki ama toparlayayım kıssadan hisseye , eşimle universite 3.cu sınıfta aynı okulda tanışmış yeni bir ilişkinin tohumlarını atmak uzereydik ona olan aşkım derlerdide inanmazdım tam bir kara sevdaya donuştu neyse uzun ilişkinin sebeplerini coktan hazırlamışız megerse fazla ayrıntıya girmeden değiniyim ,4 yıllık bir nişanlılık donemi başladı bu donemde evlenemiyorduk askerlik maddiyat hicbir aile desteği olmadan birşeyler yapmaya calışıyorduk yuce Allahım, bilirim bizi hic yalnız bırakmadı ama biz allahın desteklerini burnumuzun ucunda gormeye calışırken bir yerdende birşeylerin ucunu kacırıyorduk evet insan oğluyuz işte ben ALLAHI o anlarda sadece yurekle hissederdim ozel bir cocuk olduğumuda bilirdim (yetim)hep bizi sakınırdı gozlerim acılmadaki universiteyi kazandıktan sonra ortamımız cok farklıydı o artamda herşey normaldi sanki, evet herhalde hayatı yaşamak kavramı bu olsa gerek diye duşunurdum BİRGUN bu asi ozgurluk beni buralar kadargetirecekmiydi ben şuanki eşimle beraber olmuştum eeeeeeee şimdi hatalar başadı hamile kalmıştım bu şartlarda olamazdı o cocuk aldırdım aradan 1 yıl daha gecti yine hamile kalmıştım bu da olamazdı daha genctik ve ailem duyarsa mahvolurdu aldırdım nerdeyse oluyordum ne kotuydu of anlatınca bile cok uzuluyorum neyse ama sonunda birşeyler beni rahatsız etmeye başladı boyle olmayacaktı benim hep hayalimdi aslında o evllik gununde eşine o ozel anı yaşatmak kısmette değilmiş ya anlamadan oldu cunku doğuştan esnekmiş zar neyse artık eşimle konuşmuştum evlenedek birşey yapmamlaıydık gunahlarımız bedeli cok ağır olacaktı evllik anıda yaklaşmak uzereydi sonunda 1 ay kalmıştı ve ben bir akşam ustu acyip bir kanmaya tutuldum kormuştum regli zamanımda değildi ve hasteye aileme hissttirmeden gittihimde 3. cocuğu kaybediyordum olmamalıydı onu kaybetmemliydim eşimle konuştum eğer kurtarırsak zaten evlenicez... malesef hastanede yattığım halde olmadı acilen amaliyata girdim aman Allahım artık cok yıpranmış ve cok yorgun hissetmiştim hep icimde yarım kaldı cocuklar ben onları hep istemiştim aslında ama eşim hic ama hic cesaretli değildiki aslında icinde anlatacak cok atladıklarım var sizi sıkmıcam ben bu arada kendimi toparlayamıyordum birgun başka bir sebepten dolayı doktara gittiğimde o sebepte cocuk olmadığı halde goğsumden sut geliyor ve başım ağrıyordu oğrendim beynimde tumor varmış yıkıldım acaba kotu huylumuydu netse artık tedaviye başladım neyse hala evlenmeye azkaldı ama bu arda eşim kabakulak oldu felaketin habercisiymiş neyse atlatık derken sonunda evlenmiş gozyaşlarımız bizi avutuyordu ikimizde zorlu bir5 gecmişe sunger cekmeyi cok istedik butun evlilik işlerini biz hallediyorduk annem acyip despot ve geleneklerin duşkunuydu ona gore evliliğim super olmalıydı vesayre sonunda evlendik ya işte ardan 4 yıl gecmiştiki biz bu zaman zarfında hic aslın da korunmuyorduk ben sadaece sut hormanlarımdan dolayı olmadığını duşunuyordum ve herkeste oyle bilmişti ama birgun ortam gereği artık arkadaşlarıların hepsi deli gibi bebek istiyor tam 5ay boyunca bunları konuşuyorduk arkadaşlarım okula guzel haberlerle geliyor nerdeyse 7 arkadaştan 5 hamile kalmıştı artık birşeyler yapmalıydım kader insanı yonlendiriyor bu ortam bana bunu yaşatıyordu ensonununda tup bebek merkezine gidip orda butun tetkikleri yaptırdık maleseki eşimin kabakulak gecirmesi bizm umutlarımızı kırdı doktorun solediğine gore 20 milyon sperm olması gerkirken 5-10 tane evet oyle bir arada tekrar yaptı 7 milyon değişkenlik gosteren bir durum muş zaten spermlerinde bu şekilde ulaşması nerdeyse olanaksızmış ve tup bebek yaptırtık ağustos 13 de malesef olmadı ama bu surecte ben namaza başlamıştım kuarnın acıklamasını okuyor ALLAHIN BANA cevaplarını hissediyordum hic ama hic isyan etmedim aedememki yaptıklarımızın cefasıdır belki dedim ve Allaha hep yakın olamaya başladım ONDAN DEFALARCA AF DİLEDİM,onu anlamaya calışıyorum hala ... inanılmaz bir huzurmuş o ona sığınmak hrekesten ote dilde de değil hissetmek korkmuyordum andan başkasından karanlıkta evimin icinde yurumeye başlamıştım ona sığınmayı hissediyordum hep kuranın turkce acıklamasını okudukca herşeyin ne kadar boş olduğunu anlıyordum doğru olanın ne olduğunu rahmetin yureğime sızışını ruyalrımdaki işaretleri.... ne guzelmiş onu, peygamberimizi anlayarak isteyerek tanımak kulaktan dolmalarla olmazki iman din bilgisi neyse ama lutfen Allah aşkına beni hissedin şeytanın hep fesfese sozleri gelir kulağımıza şuan bahsettiklerimden dolayı o kotu olan duşunceler teslim olamamak lazım ben gercekten sığındım ne kaybederizki ona takva etsek neyse şuan hamileyim TUP BEBEK YAPTIRMADAN BİR BEBEĞİMİZ VAR .LUTFEN HADİ KALKIN! BEN KAPALI BİRİSİDE DEĞİLİM KAPALI OLANLAR LUTFEN YANLIŞ ANLAMASIN HEPİMİZİN İNANCI YUREĞİ BİR OLSUN ALAH YARDIMCINIZ OLSUN LUTFEN DAMİ OLUN ALLAHA DURMAYIN OKADAR İŞ YAPIYORUZ SPOR YAPIYORUZ BOĞAZIMIZ İCİN ZAHMETSİZCE KALKIYORUZ AMA SDECE KENDİMİZ İCİN Kİ ONA YİNE FAYDAMIZ YOK ADIM ATMIYORUZ YOGA HARAKETLERİ BİLE BİR İBADET ŞEKİ AMANEDENSE... KONUŞULACK KONU COK HOŞCAKALIN HEPSABIRLI OLALIM BENİM SINAVIMDA BİTMEDİ...................................