yaa yaza duğunum var kimse ceyiz derdine duşmedi benden başka ben erkenden halletmek sıkışmamak istiyorum ama annem bu konularda cok rahat benim hic ceyizim yok annem taksit istemiyo bi anda alınır peşin olur falan filan son 2 ay kala alınır diyo.. erkek tarafındanda daha cıt yok.. biz nişan yapmadık soz nişan gibi olmuştu 1 ay once... herhalde daha kimse nişan moduna giremedi ceyiz icin... ben kendim yavaştan uc beş kucuk şeyler aliiim diyorum herşey annnemler kalsın istemiyorum ama elimde avucumda para yok iş yok guc yok cunku bu krizde.. ev kızı oldum kaldım ya.. bide bu ceyiz alındığında nereye koncak... kirada oturcaz.. buyuk eşyalar alındığında nerde durcak ev sahibine aylar once mi kira verilmeye başlancakki... bizde gidip her aldığımızı evimize koyabilelim yada bunlar son haftalara mı bırakılmalı kirada oturanlar nasıl yaptı salon yemek takımını goturup ne zaman koydu bunla ilgili cevap bekliyorum ve bir de bu ceyiz konusunda kimse telaş yapmıyo kimsenin umrunda deil gibi ben almk istiyorum ama beş kuruşum yok buna cevap verirmisiniz şimdiden teşekkurler...