Arkadaşlar herkese merhaba. Bu konuyu acmamla muhtemelen topluluk kurallarını hice saydım ancak bu konuyu internette duyurmam ve buna son vermem gerekiyor. Tek başıma yapamayacağımın farkındayım ancak "bir elin nesi var iki elin sesi var" diyerek konuya giriş yapıyorum.
Google Play Store uzerinde aylardır yayında olan bir uygulama olan "tanıtım gorevleri v2" insanları dolandırmaya yonelik hazırlanmış bir uygulama. Uygulamadan fazla bahsedemem ancak şunu soyleyebilirim ki uygulama para kazanmaya yonelik hazırlanmış. Olay şu ki kimseye odemeleri yapılmıyor. Bununla da kalmayıp sozde kanıt attıklarını iddia ettikleri bir Instagram hesapları bulunmakta. Onu da "tanıtım gorevleri" şeklinde aratırsanız bulabilirsiniz.
Soz konusu uygulamanın sahibi ya da sahiplerinden birinin telefon numarası elime gecti ve avukatımla birlikte savcılığa verdim. Sizden isteğim toplumu bu konuda bilinclendirmek adına bu habere destek olmanız. Instagram hesabını spam olarak işaretleyerek kapanmasını sağlamaya calışıyoruz. Bir yandan da Google Play Store uzerinden de uygunsuz icerik olarak işaretleyerek uygulamayı platformlardan silmeye calışıyoruz. Bu konuda Technopat ailesinden de geri donut bekliyoruz. Boyle insanların suyunu kurutmak icin elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.
Ayrıca uygulamanın sahibinin de "demirel ajans" adında bir sitesi olduğunu fark ettim. Buradan da para karşılığı insanlara Instagram takipcisi yolladığını iddia ediyor ancak kullanıcıların hepsi dolandırılmış. Bu konuda da calışmalarımız suruyor.
Sona gelirsek bu konuyu hesabımın banlanması pahasına paylaşıyorum ancak toplumu bilinclendirmek adına bir şeyler yapmak zorundayız. Herkese bu zorlu surecte sağlıklı gunler diliyorum.
İnsanları dolandırmaya calışan uygulama
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Mobil Uygulamalar
- İnsanları dolandırmaya calışan uygulama