Kızlar sizden cokk onemli bi ricada bulunmak istiyorum lutfen bi el atın şu sorunuma bana bişeyler yazın. Benim cok sevdiğim zigon sehpalarım var, şekilli değil oyle, dumduz, oymalı kakmalı bacaklı falan değil yani. modern. orta kare sehpanın kucultulmuş halleri gibiler.
neyse cok uzatmayayım, ben cay getirdiğim zaman, kalkmak olmasın cok diye, sehpanın ustune, bez uzerine koydum caydanlığı. cok sıcakmış bembeyaz koca bi leke yaptı. cokk uzuldumm. neyse baya kullandım oyle, bu akşam arkadaşım geldi internetten de baktım hakkattende oyleymiş bana bi yontem gosterdi, kolonya doktu lekelere, cakmakla yaktı alevlendi sonra soner gibi olunca bezle sildik hakkatten lekeleri aldı.
ama herhalde benim sehpanın mobilyasındanmıdır nedir bole bi kac kabarık purtuk yer kaldı minik minik. genede o kotu gorunumu gitti.
ama bende iyice guzel olsunlar istiyorum, acaba diyorum kaplama kağıtları falan satılıyor kaplasammı sadece ustlerini?
yada boyamaya kalksam nasıl boyayabilirim zımparalamak şartmı nolur bana bi yardım edin, gozume batınca gıcık oluyorum ben nasıl oyle bi hata ettim diye.
cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarım, şimdiden cok sağolun........