Sevgili Kulup hatunları, kızımın odasıyla ilgili fikir almak istiyorum sizden. O kadar kararsız mandanın tekiyimki, valla nasıl yapacağımı bilemiyorum.bilmiyorumkismile
Şimdi, minik tırtılım 7 yaşında ve kardeşiyle odalarını ayırdık. Gecen hafta kırmızı ve bir kapağında ayna olan bir gardrop ve şifonyer aldık bocuğume.Ucuz bişeydi zaten, idareten yani. Halıyıda krem aralarda kucuk kırmızı (koyu kırmızı) cicekleri olan bir halı tercih ettim. Bazasını ve calışma masasını daha once almıştık onlarda krem rengi ama ben yatağın ve masanın bazı yerlerine kırmızı yapışkanlı folyo yapmayı duşunuyorumki butunluk olsun. Takım gibi olsun yani.
Odasını lila rengine boyamuştık daha once, cok fazla sırıtmadı gibi.
Sizlere sorum şu arkadaşlar, perdelerini ne renk yapayım. Şu anda kullandığı krem renkte icinde kucuk sarı cicek dalları olan bir perde. Sadece fonlamı hareketlendirsem, yada komple değiştirsemmi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasıl hareketlendiriyim la odayı.:hulya:
Ama oyle ucmayın ha, fazla acılamam, minik butcelerle neler yapabilirim, fikir verin noluuuuur:cok uzgunum:
Cocuk odasıyla ilgili fikir lutfen.
Ev Dekorasyonu0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Ev Dekorasyonu
- Cocuk odasıyla ilgili fikir lutfen.