Ben iki yıllık evliyim gectiğimiz Şubat ayında 7 hafta olması gereken bebeğimi beş bucuk haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı olmadığı icin ve tabi yoğun kanamalı bir şekilde duşuk yaptığım icin kaybettim kanamalarım hamile olduğumu oğrendikten bir hafta sonra başladı ama doktorum yok yerleşme kanaması dedi gonderdi ikinciye gittiğimde Progestan verdi gonderdi en sonda bacaklarıma vuran şiddetli ağrı ve parcalı kanamam olunca acilen yanına cağırdı sonrasında tahliller testler vs. Gecikmeli duşun yaptığımı oğrendik ve hastaneye yattım şehir Hastanesi olduğu icin once alttan hap gibi bir ilacla duşuk yaptırdılar daha sonra da kurtaja aldılar aradan 9 ay gecmesine rağmen hala hamile kalamadım ayrıca pcoluyum ve hamile kalmadan once hsg cektirdim de oyle kaldım şimdi asıl soruma gelirsem en son adetimi 9 ekimde oldum ve adetliyken 5 gun hayıt otu 10 gun cakşır koku suyu ictim yani ovulasyona kadar eşime de her sabah keci boynuzu suyu işten gelince cakşır koku suyu uyumadan once de havuc suyu icirdim yediklerimize dikkat ettik ve batım 11 kasımdı ama adetimi 20 gun gecti iki hafta once kan verdim negatif doktor adet olmazsan iki hafta sonra yine gel dedi bir hafta once erken gebelik yaptım negatif yarın kan vermem lazım ama pozitif temaslı olduğumuz icin karantinadayız evde gebelik testi yap dedi doktor butun o kurleri yaptığımdan beri kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılarım oldu ama son bir haftadır cok değişik ağrılarım oluyor sanki adet olacak gibi yeni yeni bel ağrılarım başladı burdan duyduğum birkac belirti de var kirpiklerin yapışık olması el ile alttan kontrolde yaptım elime değen hicbir şey olmadı sonra vajina girişinde bazen kasılmalar oluyor ateş basması var ayaklarım ara ara buz gibi oluyor karnım hic doymuyor desem yeridir aşırı gaz ve idrara cıkma cok hafif mide bulanması vs yazsam daha da cıkar ama iyice uzun oldu yazım okuyup yardımcı olursanız cok cok cok mutlu olurum artık kafayı yemek uzereyim iyice takıntı haline geldi hep test yapmıycam bu sefer dediğim aylarda en az 5 test yapıyorum her seferinde uca uca gidip alıp geliyorum ama hep cop kutusunu boyluyor testler verdiğim paraya da acımıyorum artık terapi gibi geliyor bana o testler işte bu kadar lutfen yardım edin benim gibi olanlarınız var mıdır gec dollenmede olsaydı şimdiye oğrenirmiydim ikinci ovulasyonum geldi adetime 15 gun kaldı vallahi kafam cok karışık inşallah doğru anlatabilmişimdir