Kızlar merhaba bugun cinsiyetim kesinleşti oglum olacakmış burda bende tutan cinsiyet yontemlerini soylicem sanırım hepsi tuttu

1-ramzi teorisi:ilk hamile kaldigimda sol kasigimda batma oluyodu. Bebegimin karindan bakılan ultrasonda ilk gorunmesinde soldaydi( TUTTU)
2cin takvimi: cin takvimleri siteden siteye değişiyor. Doğrusu anne yaşına ekleme yapan siteler linkinde cin takvimi olan bi site var orası herkeste dogru cıkıyo diğer sitelerde direk tabloya gore soyleniyor. Ve direk tabloya bakınca doğru cıkmıyor (TUTTU)
3-nene teorisi anneannem yuzumun guzelleştiğini karnımın yayvan değil de sivri oldugunu kalcadan kilo almadığımı bebeğimin 12 13. Haftalarda artık sağda olduğunu fark ettigini(başta soldaydi sonra saga gecti) soylemişti. Ve kız bebeğin bir et topağı gibi oldugunu erkek bebegin arı gibi ve daha belirgin olduğunu soylemişti. bebeğin belirgin oldugu ilk ultrasonuna gore. Ve kız bebegin erkek bebeğe gore daha hareketli olduğunu soylemişti ( Hepsi TUTTU)

Nub teorisi: burdaki arkadaşlar erkek demişti ama ben anlayamadim acıkcası ona gore

Şu an aklima gelenler bunlar
Ekleme: gobegimde tuylenme cook fazla oldu yuzuk testi de tuttu