Arkadaşlar merhaba. Ben son 1 yıldır korunmuyorum eşimle cocuk istiyoruz. Ama pkolu olduğum icin kolay olucağını duşunmuyodum. Sonra YouTube da gezerken tesadufen Gulbahar Olcuye denk geldim. Videosunda cakşır koku suyundan ve ovulasyon testinden bahsediyodu. Bir Umut ovulasyon testine başladım ve cakşır koku duyu sipariş verdim. Ovulasyon testinde 22.gun pik gordum o 3 gunu değerlendirmem gerekiyordu ama ben sadece 1 gunu değerlendirebildim. Pko yuzunden yumurtlamam cok duzensiz adetlerim hic zamanında gelmez. Cakşır koku suyunun mucizesi mi yoksa tesadufmu bilmem ama suyu icmeye başladıktan 4 5 gun sonra yumurtlamam oldu ve suyu kestim. Yumurtlamamın ustunden 11 gun gecti ve reglme 4 gun kala dayanamayıp test yaptım. Ruyamda hamile olduğumu gordum ustelik prodoctor diye bi markanın erken gebelik testi. İkinci cizgiyi gordum ilk defa aşırı heyecanlıyım şuan. Silik ama ikinci cizgi gozle gorulur şekildede belli. İlk fırsatta gidip kan tahlili yaptırıcam. Umarım hicbir sorun cıkmaz ve bebeğimi kucağıma alırım. Pkoluyum diye sakın uzulmeyin yani. Allah kısmet edince oluyor. Bu cakşır koku suyunu ve ovulasyon testini deneyin derim. Ve gulbahar olcuden faydalanabilirsiniz
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.