Oncelikle herkese merhabalar. Ben surekli burdan gebelikle ilgili konuları takip ediyorum fakat ilk kez yazıyorum.2 bucuk aylık evliyim ve cocuk istiyoruz ocak ayı icerisinde pek birlikte olamadık daha sonra adetime 6 gun kala test yaptım hayali bi cizgi gordum (muhtemelen hayaliydi zaten)

her neyse daha sonra erken gebelik testi yaptım sonuc negatif. Olmam gereken tarihten 2 gun once adet oldum 11 ocak tarihinde kanama biraz fazla gibiydi ve işin enteresan tarafı normalde 6 gun kadar adet olurum 3. Gunden sonra azalmaya başlar. Bu adetimde 4. Gun nerdeyse hic kanama yok denecek şekilde kesildi aynı gun oturuyodum birden ayağa kalktım ve afedersiniz işer gibicesine yoğun bi akıntı geldi lavaboya gidip baktım yumurta akı kıvamında cok az kahverengimsi cok az sarımsı bi akıntı ama baya fazla. Bu akıntı gun icinde azalarak devam etti. Adetim bittikten sonra 4. Gunde yani adet takvimine gore yumurtlamanın 2. Gununde 4-5 damla şeklinde kan geldi sonra yine test yaptım negatif ertesi gunde normal akıntıyla karışık cok az kahverengi akıntı geldi. Bu ay yumurlama doneminde gun aşırı birliktelikle değerlendirdik. Şimdi benim asıl sormam gereken şey 4-5 gundur diyim ortalama belki 1-2 gun fazlalık olabilir aşırı derece de şişkinliğim oldu once gaz sancısı sandım ki oyleydi ama normalde gaz sancım olduğunda bikac gune gecerdi hala gecmedi (gazım yok sadece şişlik) kasığımın sol kısmına ara ara batma sancı oluyo ve kasıklarımda gerilme var normalde bu belirtiler oluyodu bu şekilde bi gerilme hissetmedim diyebilirim ve adetime bikac gun kala cok şişiyodum karın ağrısı vs olmuyo normalde bel ağrısı oluyo hafiften ama dediğim gibi adetime bikac gun kala sonrada adet oluyodum zaten biraz beyaz akıntı var goğuslerim acaip ağrıyo dokunamıyorum bile ozelliklede sağ goğsumun ucu cok fazla sızlıyo sık tuvaletim geliyor bilen birileri varsa bilgilerinizden tecrubelerinizden benide faydalandırırmısınız vucut gebeliğemi hazırlıyo kendini yada hamile olabilirmiyim kendimi cok odaklamak istemiyorum sonra cok uzuluyorum

ha bide son olarak canım aşırı derece de ekşi cekiyo tabiki aşerme filan olamaz şuan ama niye boyle oldu anlamadım