Kızlar iyi akşamlar. 3 aylık hamileyim. Hamile olduğmdan beri eşim demeye dilim varmıyo o insan burnumdan getirdi. Guya beni cok seviyo aşık oluyo bitiyo ama kavgalar hic bitmedi hic benimle tatışmaktan cekinmedi her konuda her şeyde. En son sadece herşeyi yerli yerine koyarsak sadece evin cok dağılmıycagınu soyledim ama dedim ya her şey kavga. Onuda nasıl kibar nasıl ince soyluyorm tartışmayalim diye ama yook ego bi insanda ki en kotu şey. Kendine bişy soyletmemesi yetmezmiş gibi kapıları kırmalar bağırmalar. Anneme babama tum sulAleme kufur etti yaaa. Ozellkle ustune basa basaaa kac kezz annemin babamın şahsınaaa ağza alınmıyvak kadar ağır kufur ettiii. Ha bende durmadim tabi en hassas noktam ailemm ustume yurudu kollarim mosmor oldu şuddetindenn. Gecen hafta da beni atresten hastanelik etmişti kasıklarım aprıyodu. Bugunde tum gun kustumm tum gunnn. Ailemin fitil fitil burnundan getircekmiş beni oyle tehdit ediyo. 1 gun aonrada ailesi gelicek 1 hafta 10 gun kalmaya. Ne yapıcam bilmiyorm. Sırf ailesi icin gelip konşcaz konşcaz deyip duruyooo. Ailene soyliycem diyince onları uz bakalim noluyo diyo. En son benm annem dunyadaki en namuslu kadınn sen onun turnagı olamazsin dedi. Kızlar dayanamıyorm ailemde uzakta. Ailesi de gelicek ve calişiyorum yoksa coktan gitmiştim ailemin yanına ama şu an alamıyorum. Ne yapıcam akıl verin lutfen odada tıkıldm kaldim cok caresizim.