Var olan uygulamalar isteklerimi tamamen karşılamadığı ya da karşılayıp cok fazla ekstra (kullanmayacağım) icerik barındırıp ucretli olduğu icin kendi uygulamamı yapmaya karar verdim. Basit seviyede Python ve iyi derece C/C++ biliyorum. Bildiğim kadarıyla bunlarla adam akıllı bir şey ortaya cıkmaz. Cıkarsa da alışılan bu değil, kaşınmaya gerek yok.
Mobil uygulama alanına yonelmiyorum. Bu yuzden ileriye donuk olması cok da onemli değil. Ama uygulamaya sonradan ceşitli ozellikler ekleyebilmek isterim. Anladığım kadarıyla Flutter, Kotlin ve Java cok kullanılıyor. Hangisini kullanmalıyım? O dilin duzgun eğitimini veren bir yer onerir misiniz?
Uygulama cok karışık olmayacak. Aklımda olanlar: Buyuk resimli şekilde gorebilme. Ufaltıp gorebilme (YouTube mobildeki gibi). Resim ekleme. Sanatcı, album, şarkı adı gibi ozellikleri ekleme. O ozelliklere gore sıralayabilme. Calma listesi oluşturabilme. Şarkı sozu gorebilme. Sozleri kendim ekleyeceğim. Olabilecek hataları telefon uzerinden de duzenleyebilmeliyim. Bu tip şeyler. Ekleme dediklerimi duzenleme olarak da duşunebilirsiniz.
Konuya hakim değilseniz lutfen bir şey yazmayın. Bu gozler ne zaman birisi dil onerisi istese 57 kişinin Python yazdığını goruyor. Onu yazanların yarısından fazlasının kayda değer bilgisinin olmadığını duşunuyorum. Onlardansanız, konuyu gorup cevap yazmama gibi bir seceneğiniz var. Lutfen onu kullanın.
Muzik Uygulaması İcin Dil Onerisi
Mobil Uygulamalar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Mobil Uygulamalar
- Muzik Uygulaması İcin Dil Onerisi