Herkese merhaba 2 ay once pco olduğumu oğrendim. Fakat kesinlikle adetimden bir gun bile şaşma olmaz, kıllanma yada adet donemi dışında sivilcelenmede olmadı. Bende cocuk istediğim icin gittiğimde oğrendim eşimde sperm hareket problemi var, benim tum hormon değerlerim normal cıktı amh da dahil. Bu ay ilk kez gecikmem oldu, 3. Gundeyim gecikmenin ve halen adet olmadım. Usteliksin sağ kasığımda tuhaf bir batışma var yururken ve otururken sancı yapıyor ara ara. Adetimden 10 gunce meme uclarımda hassaslaşma hissettim, bu ay yumurtlama akıntım da gec oldu her zamankinden. Fakat hem erken gebelik testi hem de kaset test yaptım ilk idrar ile yaptım negatif, adet olacağıma dair de herhangi bir ağrı belirti yok, adetlerim ilk gun cok ağrılı gecer, oncesinde başlar belirtiler yok, meme hassasiyeti de yok şuan, hamile olabilirmiyim diye aklımdan surekli geciriyorum bir yandan imkansız diyorum, testler negatif olsa cıkardı diyorum. Fakat adet belirtisi de yok. Pco olup adet gecikmelerinde boyle gebelik benzeri belirtiler yaşayan var mı? Kan tahlili vericem ama yine negatifi gormek beni korkutuyor biraz daha bekleyin doktora gitmeyi duşunuyorum. Goruşu olan paylaşır ise sevinirim. Uzun oldu hakkınızı helal edin...