Arkadaşlar merhabalar;

Bende uzun sure bebiş bekleyip henuz hamile kalamamış olanlardanım. 26 yaşındayım.
Acıkcası hep kendimde istiyorum diye duşunmuştum ancak anladım ki aslında ben o kadar istemiyormuşum.
Evleneli 2 seneyi biraz gecti ve hic korunmadık ve hic hamile kalmadım. Adetlerim cok duzensizdi. 30.gun geldiği de oluyordu, 51.gun geldiği de oluyordu ve oyle yumurtlama takibi falan yapmıyordum.
Bir kac dr.a gittik ama duzensizliğime rağmen bir sorunum gorunmuyordu. Pek cok test yapıldı hormon testleri vs. Bende de Eşimde de problem yoktu.
Ama yine de hani hamile kalana kadar insan uğraşır ya dr.lara gider, kurler dener falan. Ben biraz Rabbim şimdi vermiyorsa vardır bir hayır diyordum. Ha yine de her ay regl donemi yaklaşınca tabii ki acaba bu ay var mıdır diyordum ne olursa olsun tevekkul etse de yine de bekliyor insan. Ama eskisi kadar kafama takmıyordum.
Neyse gecen ay aşırı derecede sabahları kalktıktan bir yarım saat-40 dk sonra falan midem bulanıyordu. Ama nasıl bulanma aynı kusacakmış gibi, cok berbattı.
Ve son 6 aydir falan adetlerim duzene girmişti. 29-30-31 bu gunler aralığında geliyordu. Bende bir de boyle mide bulantılarını ilk defa yaşayınca kesin hamileyim gibi duşundum ama bu sefer 27.gun regl oldum. Hayatımda ilk defa 27.gun oldu, ama duşuk mu yaptım acaba diye de duşunmedim değil. Cunku inanılmaz parca parca geliyordu kanamam. Hemen de sokulmedim ama ciddi ağrım vardı.
Neyse adetim bitti. Benim mide yine aynı şekilde bulanmaya devam ediyor, sabah işe gidicem hazırım ama kusacakmışım gibi hissettiğim icin lavabonun başından cekilemiyorum, sonra bir mandalina bir galeta bir şey yiyorum yolda işe giderken geciyor ama hamilelik belirtisi icin de cok erken. Hani belirti de diyemiyorum. Bir sure yine boyle devam etti. Aşırı derece de bir halsizlik yorgunluk başladı. İşten eve gidiyorum direk uyuyorum hic halim yok falan. Ama yine de hamilelik belirtisi icin cok erken belki olsa olsa (olmuşsa eğer) dollenme donemine gelmiş olabilir mi diyorum.
Sonra da o bulantılar ve halsizlikler gecti, şimdi bugun 31.gun, programa gore 1 gun regl gecikti.
Bel agrim var, goğus hassasiyetim var. Ve bu hafta sonu cumartesi gunu ağzımda ciddi bir metalik tat vardı, her zaman olmuyor ama.
Bir yandan hamileymişim gibi hissediyorum bir yandan regl olucam diye korkuyorum.
İdrar testi yapayım diyorum, negatif sonucu almaktan korktuğum icin de cesaret edemiyorum. Bir yandan bebiş varsa dr.a gidip kontrol yapılması gerekmez mi, vitamin takviye bir şeyler alınması gerekmez mi diye onun tedirginliğini yaşıyorum.
Ama hic cesaretim yok test yapmaya. Sizce 1 hafta falan gecsin oyle mi yapayım? Benzer şekilde belirtiler yaşayanlar var mı? Teşekkur ederim şimdiden..