slm arkadaşlar.
oncelikle şunu belirteyim ; amacım reklam yapmak değil. bu yazıdan hic bir cıkarım da yok.
bir yıldır gidip gelip kapısını aşındırdığım sayın Aydın ILGIN a olan minnettarlığımı sizlerle de paylaşmak istedim.
ayrıca Diyarbakır ve cevre illerde yaşayıp benim gibi dr bulmakta ve beğenmekte sıkıntı ceken arkadaşlara da yardımcı olmak isterim.
bir yıl once gebelik oncesi kontroller icin ve gebelik surecinde devam etmek icin dr arayışına başladım. ama cevremde surekli ismini duyduğum isimlere guvenmiyordum.(bu cevrede yaşayanlar bilir. isimleri U ve G ile başlayanlar ) zira bu isimlerin şişirme reklamdan ibaret olduklarını duşunuyorum.(kişisel fikrim. amacım kotulemek diil)
arkadaşlar, bi kere şunu ifade edeyim. Aydın Bey kesinlikle once hastasının psikolojisinin rahatlatıyor. ben ilk gittiğimde konuşurken titriyordum resmen ama Aydın Bey in kendinden emin sakin tavrı beni cok rahatlattı. Turkiyede kadınlar jinekolojik muayenelerde cok gerilir, maalum :26:. Aydın Bey cok profesyonel, hic bir rahatsızlık hissetmiyorsunuz. Hastayla muayene sırasında goz teması kurmuyor rahatsız edici tek bir soz, tavır, davranış yok emin olun.
bunun dışında dr um hastanenin maddi kazancından ziyade oncelikle hastasının ihtiyaclarını duşunuyor. size gereksiz tahliller yaptırmıyor. testlere zorunlu demiyor isterseniz yaptırın diyor. hatta gidip "maddi durumum yok beni muayene eder misiniz?" deseniz emin olun memnuniyetle kabul eder.
gebelik surecimin rahat gecmesinde dr umun tavrının cok etkili olduğunu duşunuyorum. her sorumu ciddiyetle ve sabırla cevapladı. beni gereksiz endişelere duşurecek şeyler soylemedi. korkutmadı. her zaman yapmam gerekenleri kısa ve net bi şekilde soyledi. hemen ilaca yoneltmedi. hemileliğimde boğaz enfeksiyonu gecirmiştim. zencefil ve tarhana tavsiye etti
ayrıca hastanenin doğuma hazırlık kurslarında da dr.um cok ama cok iyiydi. hic sıkılmadan tum salon 2 saat Aydın Bey i dinledik
vee en onemlisi kesinlikle sezaryen de bir usta… dikişim mukemmel ve cok kucuk. ustelik ameliyattan sonra 3 gunde iyileştim. ne iltahap derdim oldu ne dayanılmaz ağrılar. dikiş alma yok pansuman yok bandaj yok. kurutucu sprey diye bişey sıkyorlar aynı gun banyo yapabiliyorsunuz.
aslında daha uzun uzun anlatmak isterim Aydın bey i… her konuda minnettarım kendisine. hassasiyeti, ilgisi, sabrı,guler yuzu, hoşgorusu ve profesyonelliği ile kesinlikle bir numara.
eğer Diyarbakır veya cevre illerdeysiniz hiiic başka dr aramayın. adres belli: Diyarbakır memorial hastanesi Op. Dr. Aydın ILGIN
NOT: sormak istediğiniz sorular kafanıza takılan bişeyler varsa memnuniyetle cevaplarım