6 yıllık evliyim 1 kızım var 4 yaşında 2. Cocuk icin 8 ay once korunmayı bırakmıştık uzun yıllar pcos tedavisi gordum evlendim kizima mucize bir şekilde hamile kaldim 2.cide sorun yasamicami dusunurken ilk 3 ay olmadi sonraki 3 ay klomen arti catlatma ignesiyle yine sonuc alamadim bu ay 19.12.2020de rahim filmi cekildim saf tup tikaliydi acıldı sonra hormon testinde fsh değerim yuksek cıktı doktor erken menapoz belirtisi olduğunu bian once tup bebek yada aşılama duşunmemi soyledi herkes rahim filmi sonrasında kolat hamile kalındığını soylerken benim hic umudum yoktu fsh yuksekliğinden dolayı 12.01.2021de adet olmam gerekiyordu olmadım ishal ve kusma şikayetinden dolayı hastaneye gittim oncelik kanda gebeliğe baktırmak istedim tedavi olmadan once ve negatif cikti sonrasında bugune kadar adet olmadım normal bi gecikme diye duşundum cunku diğer aylarda yaşadım bunu her ihtimale karşı sabah idrarla gebelik testi yaptım sonuc cift cizgi

kanda gebelikte 289 cıktı gec dollenme olmuş ve hamileymişim umarım sağlıkla gecer gunlerimiz. Ozellikle yazmak istedim sizlerede umut olsun diye