8+3 haftalık hamileyim.15 gun icersinde haftada bir az da olsa kahverengi lekelenmem olmuştu dun ve bugun ise sıklığı arttı hatta bugun pembemsi de geldi cok tedirginim

Kendi doktorum uştrasonda her şeyin yolunda olduğunu soyledi olası progesteron hormonu eksikliğine karşın progestan hapı verdi sabah 1 akşam 1 iciyorum 15 gundur.Bu ilaca rağmen leke tam olarak kesilmeyip ustune bir de sıklaşıp renginin de pembeye donmeye Başlaması uzerine Alanında uzman başka bir doktora gittim bu adam bir Prof belki daha guvenilirdir dedim.bu doktor da ultrasonda Bebeğin durumunu beğendi kanama alanı yok dedi fakat Bebeğin eşi Aşağıda duruyor defi.ustelik iki doktor da bana 3.74 cm Capında bir Yumurtalık kisti olduğunu soyledi.bugun gittiğim Dr kasıkta Ağrı var mi dedi evet dedim o kistten dolayıdır ama hamilelik icin gerekli bir hamilelik kisti o onemli değil dedi.Bebden hcg ve progesteron olcumu icin tahlil istedi kan verdim Sonuclsr pazartesi cıkıyor o gun kontrole gideceğim inş.
Arkadaşlar hic duymadığım bişey duydum bugun , Bebeğin eşi aşağıda imiş ve kanama buyuk olasılıkla ona bağlı dedi bugunku Dr ..aranızda boyle bir sorunla Karşılaşan ya da bu konuda bilgisi olan varsa lutfen benimle paylaşabilir mi cok kafam Karışık ne olacak şimdi ??