Star TV'nin yeni tartışma programı Olmaz Boyle Şey'de manken Nilay Dorsa, milletvekilliğine adaylığını koyan Ankaralı Namık'a sordu: "Peki siz TBMM'de kac milletvekili olduğunu biliyor musunuz? " Namık yanıtladı: "Size katılıyorum, ama gulmekten!.."
Mehmet Ali Birand sevgili ağabeyimiz, gecen hafta Kanal D Ana Haber'de Cumhurbaşkanı Sezer ile Başbakan Erdoğan arasındaki soğukluğu anlatmaya calışırken, "Cumhurbaşkanı ile Sezer'in arası iyi değil
Aşk Oyunu'ndaki genc yarışmacı Emirhan, uzerine fırlatılan tenis toplarından korunmaya calışırken soruları yanıtlıyordu. Ece Erken sordu: Sarı ile kırmızının karışımından hangi renk elde edilir? Apış arasına topu yiyen Emirhan acı icinde yanıtladı: Mavi!
atv'deki İbo Show'da Serpil Cakmaklı ile programa telefon bağlantısıyla katılan yapımcı Nazmi Ozer hararetli bir şekilde tartışıyorlardı. Cakmaklı, sozunun kesilmesi uzerine sinirlendi: "Ama olmaz ki, bugun herkes benim arama giriyor!.."
Şarkı Soylemek LÂzım yarışmasının iki sunucusu arasında ilginc bir diyalog yaşandı. BEHZAT UYGUR: Yeni bir yarışma başlıyor, binicilik yarışması. ZEYNEP TOKUŞ: Cok guzel, ben de katılmak isterim. UYGUR: Ama burada partnerin at olacak...
Manken Şenay Akay, CINE 5'teki Konuşan Kafalar adlı sohbet programında ilginc bir itirafta bulundu: "Kendimi podyumda yururken gorduğumde gozlerime inanamıyorum. Menajerim bana 'Senin icine podyumda yılan giriyor' diyor!.."
Popstar Alaturka'dan bu hafta da koşemize bolca malzeme cıktı. Armağan Cağlayan, bir yarışmacının sesini ovmek isterken şoyle bir cumle kurdu: "Senin sacını, makyajını abartarak ilgi cekmene hic gerek yok. Sen zaten eşşek gibi şarkı soyluyorsun!"
"Diyorlar ki, bu programın metin yazarları varmış. Esprileri onlar onceden yazıyormuş. Diyelim ki, oyle. Peki bunları biz nasıl aklımızda tutacağız? Hadi ben tuttum diyelim, Bulent Hanım nasıl tutacak?" (Ebru Gundeş - Popstar Alaturka)
Bulent Ersoy, Popstar Alaturka icin iddialı ama rahatsız edici bir elbise giymişti. Goğus dekoltesindeki sivri payetler canını acıtıyordu. Muzip juri uyesi Armağan Cağlayan, Diva'nın silikonlarını hedeflemekte gecikmedi: "Bulent Hanım, bata bata patlamasın?"
Kanal D'deki Sabahların Sultanı programından bir diyalog:
BEKİR HAZAR: Sezen Aksu'yu siz sanatcılar da eleştiremiyorsunuz. Siz de korkuyorsunuz.
SEDA SAYAN: Ne korkacağım ya? Zaten şu kadarcık boyu var. Bi koyarım, duvara yapıştırırım onu!.."
Kanal D'deki Bizim Mucitler'de bir lise oğrencisi, sensorleri yardımıyla gorme engellilere uyarı sinyali gonderen siyah camlı gozluk icat etmişti. Juri uyesi Sinan Aygun denemek icin gozluğu taktı ve şoyle dedi: "E bununla da bir şey gorulmuyor ki!"
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Tv den ilginc sozler ve gaflar 3