Prezarvatif yırtıldı
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Prezarvatif yırtıldı
-
28-09-2022, 05:12:55Kızlar ben emziriyorum zorlu bir gebelik surecim yeni bitti doktorumda sağlık acısından 3 yıl sonra diğer gebelik demişti ki ben 3 yıl sonra dahi duşunmezdim belki 10 yil sonra oda bebekleri cok sevdiğimden ..cok acılar cekiyorum hamileyken vucudum kaldırmıyor neyse işte...ya prezarvatif yırtıldı anlamadım ya nasıl yırtılır ...hap kullan diyenlere doktorum izin vermedi sağlık sorunlarım nedeniyle bu yuzden eşim korunuyordu zaten ..ne yapicam ben bilmiyorum kendimi telaş ettirmedim . Ama bugun 3. Gun hafiften tirsmaya başladım işe girmek istiyorum bebeğimi buyutup eşimin keyfini cıkarmak istiyorum vs ... Ama olursada aldiramam onun gunahına giremem yalnız vucudum kaldırmaya bilir bu sefer hastaneden olum cıkar galiba , bir yandan sacmalama diyorum kendine tevekkul et ne zaman Rabbin seni yalnız bıraktı her zaman bir cıkış yolu oldu . Rızık icin telaslanma diyorum bir yol bulunur tevekkul et diyorum ama hamileysem ailem cok ustume gelir...neyse onlara soylemem zaten ..neyse işte kızlar bugun 3. Gun hafif midem bulanıyor psikolojik olabilir tabiki ..test yaptiricam adet gunum gelince lakin şunu merak ediyorum ilişki sonrası belirti hissedenler oldumu ...kotu yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim