Canımın taa icine,
Benim hayalimde buyuttuğum guzel yavrum. Belki yoksun belki de hic olmayacaksın ama ben anne olmanın ne demek olduğunu hissederek yazıyorum şu satırları. Ne kadar tuhaf dimi bir suru kadın var cocuk sahibi oldukları icin anne sıfatını almış ama ozunde anne olmayı bırak insan bile olamamış. Bir de benim gibi kadınlar var işte. Ne kadar cok isterse istesin anne olamamış… canımdan cok severdim ben seni gozumden sakınırdım hayata tutunma nedenim olurdun sen benim…gelmedin gelemedin izin vermediler..annen suclu yavrum annen suclu… Yanlış secimler yapmamın kurbanısın sen..Sen benim hayatımın en onemli parcası olmayı hak ederken hayatımda hicbir yere sığdıramadılar seni.. Beni anneliğe layık gormediler.. Bakma sen gormediler dediğime..Tek bir kişiydi aslında bu ama aslında cok kişiydi..Baban…Evet yavrum baban istemedi seni.. Evlenmeden once o da istiyordu birlikte hayaller kuruyorduk..Nasıl olacaktın kime benzeyecektin..ama emindik cok tatlı cok guzel olacaktın..Cunku sen bir aşk cocuğu olacaktın…Ama oyle olmadı yavrum olmadı..Hayallerim yerle bir oldu..Anlayacağın hayallerim hayal oldu… İstemez miydim şu an seni koklamak..İstemez miydim sıcaklığında huzur bulmak..İstemez miydim seninle oyunlar oynamak,yurumek, koşmak…Herşeyi senle yapmak isterdim herşeyi… Yoksun sen hic olmadın beki ama ben seni hep cok ozluyorum..İcimde kanayan koca bir yarasın sen..Hic dinmeyecek olan..ozlemi hic bitmeyecek olan…Sen gelmesen de olmasan da hep benim canım olacaksın hep icimde hep umudumda olacaksın…Bir gun başkalarının cocuklarına bakıp ağlamaktan gozlerim kurumazsa eğer olene kadar senin icin dokulecek bu gozyaşlarım..Affet beni guzel yavrum affet…Ama ben babanı asla affetmeyeceğim… Seni cok cok seviyorum…. ANNENN(Hic annelik duygusunu tatmamış olsamda hayalimde bir anneyim ben)