Benim Herif Yapmaz
Meşhur bir televizyon kanalı Her ulkeden bir kadın secerek karı-koca aldatması uzerine bir araştırma yapmak icin soru sorarlar..Soru şu : Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız ? İşte ceşitli cevaplar..
İsvecten Katılan Kadın : - Benim neyimi beyenmedin diye sorardım..der.
Rusyadan Katılan Kadın : - Hicbişey sormam ve direk evi terk ederim..der.
Fransadan katılan Kadın : - Sevgilime gider beni teselli etmesini soylerim..der.
İtalyadan gelen Kadın : - Kadını oldururum..der.
Yunanlı Kadın : - Kocamı da onunla yatan karıyı da oldururum..demiş.
İspanyol Kadın : - Kocamı alnından vururum..der.
Turkiyeden Katılan Kadın : - Benim Herif Yapmaz..der.
Soyisim
Kadının biri 10 tane veletle anaokuluna gitmiş..Cocuklarını ana okuluna yazdıracakmış..Mudire hanım şaşırmış ve cocuklarının isimlerini sormuş..Kadın da Ahmet demiş..Okul muduru bayan yine şaşırmış..Yani hepsinin ismi Ahmet mi? Nasıl zor olmuyor mu hepsi tek isim? Kadın zor olmadığını mamafih işinin daha kolay olduğunu soyler..Hatta şoyle bir ornek verir..Ahmet yemeğe gel diyorum hepsi geliyor..Ahmet hadi cıkıyoruz diyorum hepsi benimle dışarı cıkıyor..Mudure hanım şaşkınlık icinde Peki bi tanesine ozel bişi yapsan nası cağırıyosun karışmıyor mu ? diye sormuş..Kadın da - O tur durumlarda soyisimleriyle sesleniyorum.. demiş
Deli Dana Hastalığı
Unlu bir televizyonun muhabiri Deli Dana hastalığını araştırmak icin bir koye gider..Koylunun birini kamera karşısına alır ve sorar :
Muhabir : - İyi gunler beyefendi..Deli dana hastalığının sebebini araştırıyoruz..Sizce Deli dana hastalığına ne sebep oluyor ?
Koylu : - Biz Boğayla Danayı Her Yıl sadece bir kere dışarı salarız..
Muhabir : - Nasıl Yani salmaktan kastınız nedir beyfendi ?
Koylu : - Boğa ineğe senede bir kere atlar..
Muhabir : - Beyfendi bu olayın Deli dana Hastalığıyla alakası ne ?
Koylu : - Bak hanım evladım biz inekleri gunde iki kere sağarız..
Muhabir : - Beyfendi ben Deli Dana hastalığından bahsediyorum..Siz bana gelmiş ne anlatıyorsunuz..?
Koylu : - Hanım kızım anlatmak istediğim şu..Duşun senin meme uclarını her gun iki kere sıkıyorlar fakat sadece senede bir kere sana atlıyorlar..!
Ahmet Hıyar
Ahmet Hıyar adında bir herif mahkemeye ismini değiştirmek icin başvurmuş..Hakim bu kişiye ismini sormuş..Adam - ismim Ahmet Hıyar demiş.. Hakim evet isminizi değiştirmekte haklısınız demiş..Yeni isminiz ne oldun demiş.. Adam da - Mehmet Hıyar olsun efendim..demiş..
Lambayı Kapat
Ogretmen bir gun okulda oğrencilerine sorar :- Cocuklar simdi bana ağıza alınan bişeyler soyleyin..der..
Oğrenciler sırayla ayağa kalkar ve cevaplarlar..
- Dondurma..
- Dis fircası..
- Emzik..
Ama iclerinde biri kalkıp ortmenim ‘lamba’ der..
Oğretmen sorar:
- Oğlum delimisin ne lambası hic lamba ağıza alınır mı?
Cocuk gayet masum bi ifadeyle :
- Olur tabi ortmenim dun gece duydum annem babama lambayı kapat ağzıma alcam diyordu
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Komik Fıkralar ( +16 )